Hårpleje

Få et lækkert beach look til håret

Vil du vide, hvordan du opnår det populære strand look, hvor håret er fyldigt, fuld af tekstur og med masser af fald, så det ligner du har tilbragt en hel dag på stranden.

Nu behøver du ikke længere, at have tilbragt en hel dag på stranden for at få Beach Waves. Du kan lære, hvordan du hurtigt og nemt selv kan lave det populære strand look med bløde, fyldige bølger hjemmefra. Når der tales om Beach hair refereres der ofte til det let bølget messy look med masser af tekstur og fald. Du behøver ikke at have store naturlige krøller for at skabe looket. Selv med glat hår kan du skabe flotte naturlige krøller. Vi har samlet de bedste tips og tricks til at opnå et smart beach look.


Forbered håret på strand looket

Når du skal kreere et strand look er det vigtigt at håret ikke er nyvasket. Er håret nyvasket kan det være for rent og flyvsk, hvilket gør at krøllerne hurtigere mister sit hold og falder sammen. Vask derfor håret op til en uge inden du skal lave looket. Brug en volumen shampoo til at skabe fylde og give masser af pleje til håret. Redken Beach Envy Volume er en hårplejeserie, der efterlader håret mere fyldigt og tilføjer masser af struktur. Serien indeholder en shampoo, conditioner og et uundværligt styling produkt der hedder Redken Beach Envy Volume Wave Aid. Det bruges i håndklædetørt hår og er god til at forberede håret på det rå “Beach Look” da det fremhæver hårets naturlige bevægelse. Derudover sørger den for at holde håret blødt, så det ikke stiver og føles tørt.


Brug en god hårmousse

Moroccanoil har lavet en hårskum, der hedder Moroccanoil Beach Wave Mousse, som fremskynder naturlige krøller, bølger og fald. uden den dehydrerende virkning fra havsalt. Moussen indeholder nemlig Argan Olie, der  fremprovokerer de naturlige bølger i håret. Da produktet indeholder UV beskyttelse, beskytter det dit hår mod solens skadelige stråler, og derved også vedligeholde styrken af din hårfarve. Påfør moussen i vådt eller fugtigt hår og kram det op med hænderne. Lad håret lufttørre eller tør det med en hårtørrer og en diffuser. Håret efterlades naturligt, tekstureret og med de smukkeste beach waves.


Brug en teksturspray

Du kan også bruge en såkaldt teksturspray eller saltvandsspray, der skaber masser af tekstur i håret så det bliver mere livligt. Vi har samlet vore favorit produkter og præsenterer dem nedenfor.

Philip B Maui Wowie Beach Mist

Misten  giver dit hår udseendet og fornemmelsen af tilfældige tekstur, fylde og volumen med blot et par sprøjt i vådt hår. Sprayen gør effektivt hårets hårstrå iøjefaldende tykkere, mere råt og defineret som et strandlook. Den dufter dejligt af orkideer og gardenia blomster.
Et par spray af Maui Wowie Beach Mist fremmaner øjeblikkelig fylde og en voluminøs strandtekstur. Flasken skal blot rystes og sprayes i fugtigt eller tørt hår.

TIGI Bed Head Queen Beach

Denne Salt Infused Texture Spray er en hurtigtørrende spray, der tilfører øjeblikkelig fylde og tekstur til håret. Den skaber en misundelsesværdig beach tekstur, der oser af sommer. Sprayen indeholder blandt andet Balinesisk havsalt der sikrer, at produktet giver en langvarig fylde. Du kan både anvende sprayen i fugtigt eller tørt hår. Du kan sagtens bruge dette i håret flere dage i streg for det ultimative surferlook.

Bumble anf Bumble Surf Infusion Spray

Ønsker du både et lækkert strand look samt masser af glans er denne kombineret olie- og saltvandsspray lige noget for dig. Den giver bløde og beachy fald samt tilføjer masser af glans til håret. Dette er også et plejeprodukt, der gennemfugter alle hårtyper, især tørre eller grove spidser så du kan opnå et sundt og solstrålende strand look.