Makeup

Sådan får du smukke sommernegle

Det er næsten sommer og derfor guider vi dig til, hvordan du nemt og hurtigt kan få velplejede sommernegle. Derudover fortæller vi om de nyeste trends og must have farver til sommer.

Endelig er det varme og solrige vejr kommet til Danmark og så er det tid til at få lavet lækre sommernegle. Vi pakker de mørke vinter lakker væk og finder de lysere farver frem. Men, hvordan får man hurtigt smukke sommernegle og hvordan sørger man for, at holde neglene velplejet i sommerhalvåret? Alt dette og meget mere giver var svar på i dette indlæg.

Der sker rigtig meget indenfor neglebranchen og derfor guider vi dig også til sommerens nyeste trends, tendenser og farver. Elsker du også at have lækre og smarte sommernegle kan du her blive meget klogere på, hvordan du er med på moden denne sommer.

Neglepleje

Neglene har brug for pleje, hele året rundt, og det behøver ikke at tage lang tid. Når du alligevel skal lakere dine negle anbefaler vi, at du lige bruger 5 minutter ekstra på pleje. Rene og velplejede negle får lakken til at ligge pænere og giver et flot resultat.

Følg denne step-by-step guide til velplejede negle på kort tid.

  • Læg neglene i blød i varmt vand i et par minutter. Et godt fif er at komme en god olie i det varme vand så neglene og neglebåndene blødgøres. Du kan også komme citron i håndbaddet for at holde neglene hvide.
  • Brug en neglebåndsolie. Kom en lille dråbe negleolie på hver negl og masser det ind i neglen en efter en.
  • Brug en neglebåndsskubber. Skub neglebåndene tilbage ved hjælp at en neglebåndsskubber. Neglebånd sikrer at dine negle er sunde og beskyttede. Derfor skal de ikke klippes af, men blot skubbes “på plads”.
  • Klip eventuelle neglerødder med en neglerodssaks.
  • Slut af med en god håndcreme.

Efter neglene og hænderne er tørre kan du påføre din basecoat, neglelak og topcoat


Nail Art

Nail art er kommet for at blive! Lav flotte og spændende kreative mønstre på neglene.
Du kan blandt andet lave ombre negle med overgang eller lave forskellige mønstre med tape.
Er du ikke til nail art, med ønsker alligevel et mere vovet look kan du lakere nogle af neglene i en farve og de resterende i en anden.

Sarte farver og pang farver

Det er pang farver, der hitter her til sommer og modellerne gå catwalk med flotte gule, grønne og orange negle. Det er modige farver, der in her til sommer. Især pink hitter i stor stil i år.

 

eclair my love sexy plunge essie on the roadie Essie garden variety 361 Essie strut your stuff 322

 

(Fra venstre: Èclair my Love, Sexy Plunge, On the Roadie, Garden Variety Strut Your Stuff)

Er du mere til de sarte farver hitter sidste års trend med pastelfarver stadig.
Essie fijiblue la laessie stones n rosesessie go ginzaGoing Guru

 

(Fra venstre: Fiji, Blue-la-la, Stones N´Roses, Go Ginza, Going Guru)

Ideer til Nail Art

e5c3f87fe86912844db35346e5fa3c99 bikini so teeny og fiji essie half and half (brugt)