Hudpleje

Sådan får du den perfekte selftan

Marc Elrick, manden bagTan-Luxe, har delt sine bedste tips og tricks til, hvordan du kan få den perfekte selftan. Vi har samlet en guide så du kan blive sommerklar uden at skulle tilbringe tid i solen.

Marc Elrick er manden bag det berømte mærke Tan-Luxe, som er førende indenfor selvbruner. Han har delt sine bedste tips og tricks til, hvordan du kan få den perfekte selftan. Vi har samlet de bedste fif, i en guide til dig, så du kan blive sommerklar uden at skulle tilbringe tid i solen.

Tips og tricks til den perfekte glød

Selvbruner har et ry for at være svær at arbejde med, og hvis man ikke forbereder huden godt nok inden, kan resultatet blive skuffende. Du kan nemt opnå den perfekte glød ved at følge disse råd.

  • Du skal behandle din tan, ligesom du ville behandle en solbrun hud. Husk at eksfoliere for at fjerne de døde hudceller med en god bodyscrub. Husk også at fugte huden med en rig bodylotion. Det er yderst vigtigt, at skabe en solid fugtbase, således så din tan holder længere. Vær dog opmærksom på ikke at bruge bodylotion lige inden. Dette kan være skyld i, at produktet ikke kan absorberes ordentlig, og din kulør kan derfor blive ujævn.
  • Glem ikke hænderne. Selvom man er bange for at få ujævn farve på hænderne, må man ikke glemme dem. Påfør et tyndt lag overskydende farve på hænderne til sidst. Under din tanning, bruger du en handske til at påføre og fordele et jævnt lag produkt på kroppen i fejende bevægelser.
  • Når du skal påføre selvbruner på ryggen, kan du bruger din påførings-handske og vende 180 grader, så du nemmere kan nå om på ryggen. Du kan med fordel prøve Tanning Water fra Tan-Luxe, som er nem at spraye på ryggen.
  • Det er en god ide at tage et bad, inden du bruger selvbruner, da dette vil give en dybere og mere mættet kulør.
  • Er du den mere utålmodige type, der ikke kan vente på, at selvbruneren trænger ind i huden, kan du med fordel finde din hårtørrer frem og lufttørre huden
Se det store udvalg af Tan-Luxe her