Makeup

Sådan får du den perfekte neglelak

Det kan være svært at opnå den perfekte neglelak, hvis man ikke kender de altafgørende trin inden. Læs med her <3

Er der noget mere irriterende end at gøre sig umage med at lægge neglelak, og så skaller den allerede dagen efter?

Vi har samlet et par gode råd der sikrer, at din neglelak holder sig smuk i endnu længere tid.

– Inden du starter med selve neglelakken, er det en god idé at få styr på dine neglebånd. Dette gør du ved at smøre en god neglebåndsfjerner på dine neglebånd og derefter skubber dine neglebånd tilbage med en neglebåndsskubber. Vi anbefaler en neglebåndsskubber med gummi, så den ikke ridser din negl under processen. Når dette er gjort, så fremstår dine negle meget smukkere og mere elegante. Alternativt kan du anvende en alt-i-én neglebåndsskubber.

– Fil derefter dine negle. Når du filer, så forsøg kun at file i én retning – og gerne i samme retning og form som din fingerspids. Det er vigtigt med en god fil, der ikke flosser dine negle. Vi anbefaler denne neglefil, som er lavet af glas og findes i flere forskellige farver.

– Næste vigtige skridt til en ekstra smuk neglelak, er en god basecoat. En basecoat giver din neglelak en ekstra god forudsætning for at holde længere. Et ekstra plus ved at anvende basecoat er, at dine negle ikke bliver misfarvede. Påfør basecoaten på dine negle, og lad den tørre i nogle minutter.

– Så skal du igang med neglelakken. Neglelakken skal påføres i 3 lange strøg, hvor du starter på midten og fører penslen ud til neglespidsen. Lav derefter et langt strøg på hver side. Sørg for, at det er tynde lag. Så tørrer lakken hurtigere og syner pænere. Gentag når neglelakken er tør.

– Når du er færdig med at lægge neglelak, så afslutter du processen med en topcoat. Læg topcoaten på samme måde som neglelakken, men afslut med at lade penslen glide hen over kanten af neglespidsen. På denne måde modvirker du, at neglelakken begynder at krakelerer helt ude ved kanten. Denne topcoat er fyldt med glans og så er den desuden hurtigtørrende.

essie go go geisha