Hårpleje

Ny Curly Girl

Lær vores nye Curly Girl at kende, Camilla. Hun har delt sine tips og tricks til den bedste start som Curly Girl. Læs mere her!

Hej, jeg hedder Camilla og er ny hos Beautycos. Jeg er yderligere ny som Curly Girl. Krøllerne har jeg altid haft og er fra naturens side. Inden jeg startede på Curly Girl metoden havde mit hår tendens til at være mere kruset. Sidste sommer var mit hår ekstra skadet af sol og saltvand. Jeg er derfor meget spændt på i år, om det ændrer sig efter at have været på Curly Girl metoden. Jeg har været på Curly Girl metoden i cirka syv måneder og kan hver måned se forbedringer.

Jeg blev Curly Girl fordi mit hår altid var kruset og så slidt ud.

I starten var det var meget uoverskueligt og jeg kunne ikke overskue at begynde på Curly Girl metoden. Efter jeg er kommet til Beautycos er jeg blevet positiv overrasket over, hvor meget de guider gennem deres blog. Derudover har de lavet en hel side med godkendte Curly Girl produkter. Nemmere bliver det da ikke?

Du kan finde godkendte shampoo og balsam her!
Du kan finde godkendte hårstyling her!

Hvorfor blev jeg Curly Girl?

Jeg blev Curly Girl fordi mit hår altid var kruset og så slidt ud. Jeg blev inspireret af en veninde som anbefalede Curly Girl metoden, da hun selv var på den og havde succes med den. For hver måned kan jeg se mine krøller blive mindre kruset!

Hvordan gør jeg?

Jeg testede mit hår inden jeg gik i gang og fandt hurtigt ud af mit hår manglede fugt. Hvilket ikke var den store overraskelse, da mit hår altid har været kruset og set slidt ud.

Jeg tog den “sidste vask” og begyndte herefter at prøve forskellige produkter som indeholdt mere fugt til mit hår. Jeg vasker altid mit hår i varmt vand først og skyller ud med koldt vand. Herved holder mit hår nemmere på fugten. Jeg er selv ret glad for Kevin Murphy og Moroccanoil produkter. Jeg difusser enten med laveste varme eller anvender et microfibertørklæde.

Se også Beautycos guide fra vask til styling her!