Makeup

Læs alt om efterårets foundation trend

Det naturlige no-makeup makeup look er tilbage.
Læs dette indlæg og bliv klogere på, hvordan du får det bedste frem i din foundation og skaber et naturligt look, så du kan blive den bedste version af dig selv.

Det naturlige makeuplook er tilbage, og nu gælder det ikke længere om at indramme dit ansigt med contouring. No-makeup looket er nemlig tilbage!
Læs dette indlæg og bliv klogere på, hvordan du får det bedste frem i din foundation og skaber et naturligt look, så du kan blive den bedste version af dig selv.

Få det bedste ud af din hud

Ser vi på de nyeste beautytrends dette efterår, ses det tydeligt, at vores ansigt ikke længere skal indrammes med heavy contouring, bronzer og highlighter – og det lyder jo meget nemt? Men hvordan du helt præcist undgår et “overmakeuppet” look, det guider jeg dig til i indlægget her.

No-makeup looket

Denne nye trend ses især indenfor foundation, hvor det nu handler om at opnå en let ensartet finish i ansigtet, så det ikke ligner, at du har makeup på. Dette er noget, som jeg personligt er kæmpe fan af! Ikke nok med, at du sparer en masse tid om morgenen, så opnår du også det naturlige look, som vi næsten alle går og drømmer om.

Et godt udgangspunkt til foundation

For at kunne skabe et let og flawless look med din foundation, skal du sørge for en god base. Denne giver nemlig de bedste betingelser for et smukt resultat, der varer ved.

Derfor bør du rense din hud dagligt og gerne bruge en god eksfoliering samt masser af fugt. Dette sikrer din hud de bedste vilkår og skaber en god base for din foundation. Når først du har sørget for en god base, skal du derefter tage stilling til, hvor meget fugt din hud egentlig har brug for.

Har du tendens til tør hud, kan du med fordel benytte både serum og creme inden påføring af foundation – dog bør du være opmærksom på, at størstedelen af foundations i dag allerede har en fugtgivende egenskab. Især hvis du vælger en BB Cream eller en foundation med let dækkeevne.

Naturlig finish

Vil du følge trenden, som har fokus på et naturligt makeuplook, skal du lede efter en foundation med en let dækkeevne. Med denne opnår du en naturlig finish, der kun dækker en smule og giver en mere ensartet hudtone, men hvor man stadig kan se fregner og hudens undertone.


Inglot HD Perfect Coverup Foundation.

Denne foundation tilpasser sig din hudtone, skaber en naturlig dækning af huden samt skjuler effektivt ujævnheder og misfarvninger. Desuden modvirker den et skinnende look og opretholder en naturlig fugtbalance. Et plus er yderligere, at denne foundation er dermatologisk testet, hypoallergen samt fri for parabener. Derudover er den beriget med HD-pigmenter, hvid trøffel-ekstrakt og E-vitaminer, der tilsammen efterlader huden med en en jævn, velplejet og naturlig finish. Den kan desuden anvendes af alle hudtyper, selv de mest sensitive.

Find den her.

Bland, bland, bland

Nogle af jer kender måske allerede til teknikken, men til jer der ikke gør, er dette et super godt tip! Mange foundations giver nemlig en endnu pænere finish, hvis man blander dem op med enten creme, serum eller olie.

Din foundation og hudplejeprodukter kan du med fordel mixe sammen på din håndryg, da din hånd vil afgive varme til produkterne, således at makeuppen smelter bedre sammen med din hud. På denne måde opnår du en endnu mere naturlig finish.

Brug en face mist

Efter påføring af din foundation kan du med fordel benytte en ansigtsmist. Denne vil give huden et fuldt boost og få makeuppens tekstur til at blende bedre sammen. Dette efterlader indtrykket af den smukke og naturlige hud med glød, som vi netop gerne vil have.

Se alle vores foundations her.