Helsekost Hudpleje

Kollagenpulver – Styrk hudens elasticitet

Plej huden indefra og opnå en fastere, mere ungdommelig og glat hud med kollagenpulver.
Kollagen er et vigtigt protein for kroppen, da det er en uundværlig byggesten til dine knogler. Kollagen dannes dog også i hudcellerne og sørger blandt andet for, at kollagenet i bindevævet bibeholder hudens elasticitet.

I dette indlæg giver vi dig et overblik over, hvad kollagenpulver er og, hvordan du kan genopbygge din huds elasticitet eller forebygge alderdomstegn.

Vi guider dig også på forskellen mellem de forskellige varianter fra Vild Nord, så du kan finde den helt rigtige variant til dig og dine behov.

Hvad er kollagenpulver?


Har du undret dig over, at kollagen både staves som “collagen” og “kollagen”. Måden det staves på afhænger blot af, om du vælger at stave kollagen på dansk eller engelsk.

Hvad gør kollagen for din hud?

Kollagen er en af de vigtigste proteiner, som vi i dag kender til, for at holde en smuk og ungdommelig hud. Proteinet kollagen hjælper både mod brusk og knogler, og holder din hud elastisk og fast. Elastin og kollagen mindsker alderdomstegn som fine linjer og rynker i din hud. Kollagenpulver er dermed et kosttilskud i pulverform som indtages dagligt, for at opnå de proteiner som vores hud har brug for.

Vild Nord Collagen

Produkterne fra Vild Nord har alle deres unikke egenskaber. Ens for alle tilskuddene er, at de får sit kollagen fra vildtfanget nordatlantisk torsk, på den mest bæredygtige måde fra fiskeri.

Herudover indeholder alle produkterne et højt indhold af C vitamin. Vitamin C afhjælper bland andet træthed og udmattelse, men har samtidig en stor betydning for at opretholde en normalt fungerende hud, brusk, knogler, tænder, blodkar og tandkød.

Hvilke Vild Nord kollagen produkter findes der?

Hos BEAUTYCOS finder du 8 forskellige varianter af Vild Nord kollagenpulver.

Se de 8 forskellige varianter og deres indhold samt egenskaber nedenfor:

BEAUTYCOS’ favorit

Vild Nord Collagen Clean Protein

Vild Nord Collagen Clean Protein er den mest solgte variant hos BEAUTYCOS. Smagen i pulveret er smagsneutralt og kan derfor bruges til lige hvad du ønsker, om det er i iskaffen, i et glas juice eller eller i en protein shake.

Som tidligere nævnt, består Vild Nord Collagen Clean Protein af 100% hydrolyseret marine kollagen. Dette protein har et lavt fedtindhold og et højt protein indhold. Kollagen kosttilskud er derfor perfekt til at opretholde knogler og muskelmasse og samtidig styrke huden.


Kosttilskud til træning

Kæmper du med vægten eller træner du ofte for at blive mere muskuløs og fit, så kan Collagen Clean Protein være det helt rigtige kosttilskud for dig.

Det høje protein indhold vil nemlig hjælpe din krop med at restituere endnu hurtigere, så du hurtigere bliver klar til træning igen. Brug dette kosttilskud inden og efter din træning og styrk samtidig hudens elasticitet og kroppens funktioner.

Se f.eks. denne lækre opskrift på en protein shake, som du kan drikke inden eller efter træning.

Lækre opskrifter med kollagen pulver

Vild Nord har samlet en række gode måder at indtage kollagen pulveret på. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan lave af lækre opskrifter med kollagen pulveret fra Vild Nord.

Lav drinks, smoothies, iskaffe og morgenmad mm. med kollagen pulver

Find opskrifterne her

Vild Nord har lavet utrolig mange lækre opskrifter og dette er blot et uddrag af de mange uimodståelige og populære opskrifter vi har fundet.

Se f.eks. alle Vild Nords opskrifter på kollagen drikke.

Vi håber at dette overblik over Vild Nords kollagen produkter, kan hjælpe dig til at finde den rette variant og kosttilskud for dig. Derudover ønsker vi dig alt held og lykke med at opnå den ungdommelige og fantastiske hud, som du fortjener.