Hudpleje

Har vinteren sat sine spor i huden?

Huden er ekstra krævende her i den kolde tid og vi har derfor samlet nogle gode tips til hvordan du får den flotteste hud i vinterhalvåret. Læs med her.

Kulde og frost kan ha’ en kedelig effekt på vores hud, og vi har derfor lavet en lille guide til hvordan du genopbygger, reparere og får fugtbalancen helt på plads igen.

Mange er måske ikke klar over det, men huden er kroppens største organ og det er derfor en god idé, for vores generelle sundhed, at tage vare på huden.

Man kan i nogle tilfælde også opdage sygdomme eller ubalancer i kroppen ved udslæt eller andre ændringer i huden. Er du det mindste i tvivl, anbefales det at henvende sig til sin læge.

Når det så er sagt, kan huden også forandre sig, fordi de ydre påvirkninger ændres, som for eksempel i vinterperioden hvor temperaturen falder drastisk.

Lider du af eksem er risikoen for at det forværres i kulden stor, og det kræver en større indsat at holde huden i balance.

For at passe bedst muligt på din hud skal du skrue op for tilførslen af fugt og fedt, i tempo med at temperaturen daler.

Hvis du befinder dig meget udenfor, skal du være ekstra opmærksom, og bliver det frost, burde du undgå produkter som er vandbaseret.

Her er et par gode forslag til en creme der reparerer og beskytte huden.

Babor Calming Bi-Phase Moisturizer

Til dig der ønsker et 2-fase produkt som giver øjeblikkeligt ro og beskyttelse. Cremen styrker hudens egen lipidbarriere. Den virker fugtighedsgivende og efterlader huden beroliget og smidig. Den er allergi-venlig og indeholder ingen kunstige farvestoffer, duft, tensider eller konserveringsmidler.

Babor Skinovage Argan Nourishing Cream

Denne creme er særligt til dig der lider af tør og dehydreret hud. Den tilfører intensiv fugt og fedt til tør hud og dehydreret, så huden får sin elasticitet tilbage. Den har en fed konsistens, og kan bruges som en 24 timers creme. Cremen binder fugten i huden, og styrke hudens naturlige barriere.

Blog billede 16.02