Hårpleje

Grøn hårpleje – Pas på dig selv og naturen

‘Brug og smid væk’-kultur er ikke bare dårlig stil, det er også dårligt for planeten. Dog kan det være en udfordring som forbruger, at finde de rette brands, der ikke alene passer godt på dig, men også på Jorden.

Vi har lavet en guide til de skønneste bæredygtige og grønne hårpleje-brands, så du kan shoppe hårpleje med god, grøn samvittighed.

‘Brug og smid væk’-kultur er ikke bare dårlig stil, det er også dårligt for planeten. Dog kan det være en udfordring som forbruger, at finde de rette brands, der ikke alene passer godt på dig, men også på Jorden.

Vi har lavet en guide til de skønneste bæredygtige og grønne hårpleje-brands, så du kan shoppe hårpleje med god, grøn samvittighed.

Grøn hårpleje fra John Masters Organics

John Masters Organics

John Masters Organics byder på alt det bedste fra naturen. De bruger som minimum 70% økologiske ingredienser i deres hårprodukter. For dem hører naturlighed, sundhed og skønhed sammen. Derfor bruger de økologiske planteingredienser (som rose, lavendel, rosmarin, granatæble, osv.), der har fået lov at gro i et naturligt tempo og få mest mulig næring fra jorden og solen. Det giver naturlige produkter med masser af kraft, for den smukkeste, mest effektive hårpleje.

John Masters Organics har gennem de sidste 10 år gjort det til en kunst, at bruge økologiske, naturlige ingredienser i rene og bæredygtige produkter, der performer fantastisk. Hvad mere kan man ønske sig?

Set det store udvalg af John Masters Organics hårpleje

Grøn hårpleje fra Kevin Muprhy

Kevin Murphy

En kendt udfordring for især hårpleje-brands, er at komme unødig plastik-emballage og plombering til livs. Her går det australske hårpleje mærke, Kevin Murphy i front og benytter nu genbrugt plast fra havet til deres flasker. Al emballage fra Kevin Murphy er genbrugeligt eller biologisk nedbrydeligt. De har for nylig re-designet emballagen for at gøre den endnu mere bæredygtig og blandt andet elimineret plast fra plombering. Alt dette er en del af mærkets nye strategi for at bevare havene og korallerne.

Derudover er de naturlige ingredienser, der bruges i produkterne, høstet på en ansvarlig måde fra fornyelige, bæredygtige kilder. Det er den balance og harmoni med naturen og havene, der er kendetegnende for Kevin Murphy.

Hårpleje fra Kevin Murphy er sulfat- og parabenefri med rensende egenskaber fra bl.a. papaya, citrus eller sukkerrør og derfor skånsom mod dig – og mod miljøet.

Se det store udvalg af Kevin Murphy hårpleje

Grøn hårpleje fra Trontveit

Trontveit

Dette danske hårplejebrand blev stiftet i 2010 af frisør Thomas Trontveit og tilbyder et stort udvalg af grønne og økologiske produkter, der er skabt af de bedste frisører og stylister i Danmark.

Mærket har udviklet en hel serie; Attitude by TRONTVEIT, hvor målet var at udvikle markedets bedste og mest effektive produkter, som alle er godkendt til grønne frisører. Alle ATTITUDE produkter, der er godkendt til dette har et “blad” vist på produktet. Produkterne indeholder hverken Parabener eller Fosfater.

Trontveit har bevist, at man ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten, når man bruger naturlige ingredienser. F.eks. har de udviklet en mesterlig silver shampoo, Pure No Yellow Shampoo, der er sulfatfri, uden parabener og har en allergenfri duft.

Desuden har Trontveit som de første udviklet en særligt nænsom plejeserie til gravide kaldet Pure Mother To Be. Den gør det muligt for gravide, at få den højeste kvalitet af professionel hårpleje, uden at udsætte sig selv eller baby for skadelig kemi.

Se det store udvalg af Trontveit hårpleje

Tak fordi du tænker på miljøet og naturen, når du shopper hårpleje. Rigtig god grøn weekend!