Hudpleje

Glam Tools by BEAUTYCOS

Glam up your life og rul dig glad med vores helt nye Glam Tools, som er redskaber til ansigtsmassage, der stimulerer mikrocirkulationen i huden og muskulaturen i ansigtet.

Glam up your life og rul dig glad med vores helt nye Glam Tools, som er redskaber til ansigtsmassage, der stimulerer mikrocirkulationen i huden og muskulaturen i ansigtet.


Vores ansigt har hele 24 muskler og selvom det ikke er noget vi tænker over, så bruger vi dagligt ansigtet til, at lave mange forskellige ansigtsudtryk.

Ligesom muskler i arme og ben, kan vi ved overbelastning blive øm i ansigtet og det kan blandt andet forsage hovedpine. Udover hovedpine, kan vi med tiden også udvikle, det der kaldes få mimiske rynker.

Hvad kan man gøre ved dette?

Bare rolig, vi har en løsning til dig i dette oplæg.

Glam Tools by BEAUTYCOS

Døjer du ikke med hovedpine og mimiske rynker, så kan du sagtens læse med alligevel – for hvem elsker ikke lidt selvforkælelse og en god omgang ansigtsmassage?

Der er mange muligheder, når det kommer til at afhjælpe det ovennævnte, men vi har fundet en nem og ligetil løsning for dig, nemlig Glam Tools by BEAUTYCOS.

Fælles for Glam Tools er, at alle redskaberne har fokus på at afspænde ansigtsmuskulaturen og derved mindske eventuelle spændinger. Både rullerne og Gua Sha stenen har en opstrammende egenskab, der med tiden hjælper med at mindste mimiske linjer.

Udover dette, vil man ved kontinuerligt brug også opleve, at huden vil synes mere ungdommelig og samtidig opnå en mere jævn hudstruktur.

Glam Tools by BEAUTYCOS

Valg af Glam Tool

Rullerne fra Glam Tools har, som udgangspunkt, den samme effekt, uanset om der er tale om roller eller Gua Sha – dog bør man være opmærksom på de små forskelle, som form og betydning af stenene.

Ønsker man en rulle der har fokus på anti-age, kan man med fordel benytte den lilla Amethyst Roller da denne er mere intens grundet sin teksturerede ende, som skaber ultimativ stimulering og regenerering samt holder huden i form. Ønsker man ikke en ligeså intens effekt, kan man med fordel benytte den lyserøde Rosa Quartz Roller eller den grønne Jade Roller, som kan anvendes til den yngre eller sarte hud, da denne har en glattere overflade.

Udover de populære ruller, har man også muligheden for at anvende Gua Sha stenen. Massage med Gua Sha stenen er en ældgammel kinesisk metode, som bunder i det samme grundlag og resultat som Rosa Quartz Roller og Jade Roller. Så her skal man egentlig bare finde ud af, hvilket Glam Tool der kunne være den nye favorit og hvilket, der passer bedst til dine behov.

Uanset valg af Glam Tool, vil man opleve en mere jævn hudstruktur.

I udviklingen af Glam Tools er der brugt ægte sten og krystaller og det siges, at disse har forskellig betydning for sindet. Går man op i dette, kan man med fordel læse videre, da jeg nu vil fortælle om egenskaberne af de forskellige sten brugt til hver Glam Tool.

Stenenes Betydning

Rosakvarts: Tilgivelse, Kærlighed, Ro, Balance, Harmoni

Rosakvarts er kærlighedsstenen, som har fokus på ro og harmoni. Stenen lærer os tilgivelse, giver tryghed, styrker vores kærlighedskraft og fremmer harmoni og balance. Den lærer os at elske os selv og vores omgivelser, og afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer.

Stjernetegn: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten, Stenbukken

Rosakvarts Roller og Gua Sha

Ametyst: Visdom, Selvtillid, Tillid, Klarsyn, Nakkespændinger, Søvnløs

Denne sten er også kaldet trostenen. Man vil opnå kærlighed, psykisk bevidsthed og visdom. Stenen fremmer ydmyghed, intuition, klarsyn og åndelig udvikling. Udover dette, inspirerer stenen til kreativitet og renser for negative vibrationer.

Man vil opnå selvtillid, tillid og sammenhørigheds forhold. Stenen virker mod stress, frygt og mareridt. Dertil er den god mod afhængighed, nakkespændinger, søvnløshed, hovedpine og hudproblemer.

Stjernetegn: Vandmanden, Vædderne, Fisken, Jomfruen, Tvillingen, Skorpionen, Skytten, Vægten

Ametyst Roller

Jade, Grøn: Initiativ, Harmoniserer, Livsvilje, Fred, Drømme til virkelighed

Denne sten harmoniserer, indvirker på hjerteområdet og står for initiativ, livsvilje og fred. Udover dette, øger den evnen til at huske, forstå drømme og til at nå i mål. Det siges at stenen gør drømme til virkelighed.

Stjernetegn: Tyren, Krebsen, Fisken, Jomfruen, Stenbukken, Vægten

Jade Roller

Sådan bruger du dine Glam Tools:

Inden man anvender sit nye Glam Tool er det vigtigt, at huden er ren, så man undgår at massere skidt og snavs ind i huden. Fordel herefter en god mængde ansigtsolie eller serum på huden, så rullen/stenen kan glide problemfrit henover huden.

Derefter masseres huden fra hagen henover kæbelinjen og op mod øreflippen. Fortsæt fra mundvigen op mod øret og fra næsefløjen mod hårgrænsen. Gentag dette i begge sider.

Massér panden fra side til side og husk også at massere i mellem øjenbrynene. Huden må gerne blive rød ved brug, men det er vigtigt man ikke trykker for hårdt.

I videoen her kan du se, hvordan du bruger din ny Glam roller.

Sådan bruger du din roller

Er du den heldige ejer af en Gua Sha, kan du se i videoen nedenfor, hvordan du får mest ud af denne.

Sådan bruger du din Gua Sha