Hårpleje

Sådan kan du underholde dine børn hjemme

Rigtig mange børnefamilier efterlyser i disse dage underholdning til deres børn. Dette vil vi gøre noget ved, så du kan aktivere dem i disse uger, hvor de befinder sig i hjemmet.

Rigtig mange børnefamilier efterlyser, i disse dage, ideer til underholdning til deres børn. Dette vil vi gøre noget ved, så du kan aktivere dem i disse uger, hvor de befinder sig hjemme sammen med jer.

Ideer til underholdning

Lav sæbebobler

Send børnene ud i haven med sæbebobler i hånden, så de kan få frisk en masse frisk luft. Sæbebobler er altid et hit til børn, og et godt tidsfordriv.

Sådan laver du dit eget sæbeboblevand

Du skal bruge:
1 liter Vand
1/2 dl. Opvaskemiddel (Mange anbefaler Grøn Fairy, men alt kan bruges)
1-2 spsk. Glycerin

  1. Bland opvaskemiddel og glycerin ned i vandet i en balje (eller lignende).

  2. Rør herefter stille rundt uden at lave bobler

  3. Lad det gerne stå et par timer for at tingene blandes optimalt

  4. Når du skal bruge det rører du let rundt, og det er klar til brug

Bruger børnene meget tid på at se fim på Ipads, smartphones osv. og forstyrrer det dig når du skal arbejde hjemme? Så kan du med fordel anskaffe dem et par smarte børnevenlige headphones, så de ikke forstyrrer de andre i hjemmet.
Udfold børnenes kreativitet med et tegnelærred som de kan male på og som de efterfølgende kan hænge op på værelset.
Køb nogle lækre blyanter og glimmer som man kan lege og tegne med. Så har du underholdning til flere timer, måske endda flere dage. Leg Tegn og Gæt med børnene så I for udnyttet tiden sammen som en familie på en sjov og lærerig måde.


IGENNEM LEG OG UNDERHOLDNING KAN DU SAMLE HELE FAMILIEN. BRUG MODELERVOKS TIL AT NYTÆNKE TEGN OG GÆT. OPSTIL TO HOLD OG DYST I, HVEM DER ER BEDST TIL AT FORME OG GÆTTE FIGURER.

Gør hverdagens gøremål til en leg

Selvom børnene er hjemme hele dagen, så gør hverdagens opgaver sjovere. Send børnene i bad med en badebombe og lad dem plaske rundt i sæbevand og bobler med deres badedyr. Få dem til at glæde sig til, at få børstet deres tænder, med en ny og spændende tandbørste.