Hårpleje Hudpleje Makeup

Efterårets Beauty Trends

Efteråret står for døren og hermed endnu et spændende sæsonskift med nye lækre farver, der viser sig på catwalken og i modebilledet. Læs dette indlæg og bliv klogere på, hvordan huden skal fremstå, håret skal sidde samt, hvilke farver du skal have på neglene.

Efteråret står for døren og hermed endnu et spændende sæsonskift med nye lækre farver, der viser sig på catwalken og i modebilledet. Læs dette indlæg og bliv klogere på, hvordan huden skal fremstå, håret skal sidde samt hvilke farver, du skal have på neglene.

Trends, tendenser og farver

Tendenserne indenfor skønhed skifter ofte, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvordan makeuppen bør lægges samt hvilke farver, man skal bruge dette efterår. Vi har derfor samlet en overskuelig guide. Her kan vi fortælle dig at fokus, denne sæson, er på det enkle og naturlige, hvilket kun gør hele makeuprutinen en del nemmere. What’s not to like? Vi kender alle til ”No makeup” makeup looket, og det er netop det, vi har fokus på dette efterår.

Keep it simple

Der har tidligere været stor fokus på, at ansigtet burde rammes ind med en heavy contouring, bronzer og highlighter . Noget der for nogle, har kunne være rigtig tidskrævende. Men der er gode nyheder. Heavy contouring er på vej ud, og dette efterår bør du fokusere på den enkle matte hud. Derudover er der ekstra fokus på en lækker glød til de områder, du ønsker at fremhæve.

Selvom det primære fokus er på den matte hud med en ekstra glød, bør du stadig huske på dine bryn. Brynene er stadig en stor del af looket, og de fyldige og velformede bryn er igen på mode – du kan med god samvittighed påføre dem lidt ekstra makeup. Forglem heller ikke læberne. Den rødbrune læbestift er tilbage – endnu en farve, der er perfekt til efteråret. Læbestiften ville endda kunne matches med dine lækre efterårsnegle.

Den mørke pigmenteret læbestift kommer atter på mode

Den matte hud

Der er mange muligheder, når det kommer til at skabe en mat hud alt afhængig af, hvilke præferencer du har. En god start, er altid at benytte en makeupbase. Heldigvis findes der makeupbaser til forskellige behov og du kan derfor vælge en, der går ind og matterer din hud. Dette giver dig et godt udgangspunkt, og din makeup vil desuden få en længere holdbarhed. Alt afhængig af, om du vil have et let, medium eller fuldt dækkende look, kan du benytte en matterende foundation eller pudder, og muligheden for at kombinere disse er der selvfølgelig også. Når du har opnået det matte look, kan du tilføje lidt ekstra glød til de områder, du ønsker at fremhæve, hvilket du nemt vil kunne gøre med en smuk highlighter, som både fåes i en stick, fast eller flydende form.

Bløde bølger og glans til håret

Én trend, der især hitter dette efterår, er bløde bølger og ekstra glans til dit hår. Tænker du, at dit hår trænger til en lille forandring, hvad angår farven, kan du med fordel vælge en varm tone.

Om du vil opnå bløde bølger ved brug af krøllejern eller uden brug af krøllejern, er helt op til dig. Vælger du at varmebehandle dit hår, er det vigtigt, at du bruger en varmebeskyttende spray, så du undgår skadet og slidt hår.

Når først du har fået bløde bølger i håret, er der mange måder, hvorpå du kan tilføje glans. Du kan med fordel benytte en leave-in balsam eller olie. Herudover kan du inden selve stylingen berige dit hår med en hårkur. Alle disse muligheder vil skabe ekstra glans til dit hår.

Håret skal være glansfuldt med lette bølger til efteråret

Jordnære nuancer til neglene

Det naturlige og rolige look kommer også til udtryk, når det kommer til valg af neglelak. Dette efterårs hotteste farver er de rolige og jordnære nuancer, og her har du rig mulighed for at matche med din rødbrune læbestift. Både en mat finish og shine look trender, hvilket giver mange muligheder for ekstra smukke negle – både til dig, der er modig med farverne og dig, der er til det mere dæmpede look.

Der skal jordnære mørke nuancer på neglene