Hårpleje

Curly Girl metoden. Nej, stop vent, hvad er nu det?

Fornemmer du, at du har lidt krøl eller bølger i håret, men det vil ikke rigtig komme frem? Der er et helt enkelt svar på dette, du behandler det ikke korrekt. Det kan også være, at du har en masse krøl i håret, men det er knuset eller frizzy. Igen er svaret, at du ikke […]

Fornemmer du, at du har lidt krøl eller bølger i håret, men det vil ikke rigtig komme frem? Der er et helt enkelt svar på dette, du behandler det ikke korrekt. Det kan også være, at du har en masse krøl i håret, men det er knuset eller frizzy. Igen er svaret, at du ikke behandler dit hår ordentligt.

Giv slip på den måde, du plejer at behandle dit hår på og bliv curly girl. Denne metode er ikke bare med til at give dig smukkere hår, men fremhæver dig som person, og lærer dig at slappe af i dit eget udseende.

Selve curly girl metoden

Curly girl metoden er et fænomen inden for hårpleje og styling, hvor man ikke anvender sulfat, silikone eller udtørrende alkohol i sine produkter. Foruden dette er det slut med at bruge varme på håret enten ved brug af glattejern, krøllejern eller høj varme fra føntørreren. En enkel ting mere som du skal lægge på hylden, er din børste! Ja, du kan faktisk ligeså godt smide den ud. Det er slut med at børste dit hår, du skal kun fingerredde det i badet, når håret er vådt.

Kort sagt følges nogle bestemte retningslinjer, som gør, at de naturlige krøller fremhæves. Ja, du læste rigtigt, det er retningslinjer. At følge curly girl metoden er en livsstil, som man følger. Ordet livsstil kan virke voldsomt og som en stor opgave. Bare rolig, det er det hele værd, og for mit vedkommende går jeg aldrig af metoden igen!

I blogserien curly girl vil jeg guide dig gennem, hvordan du får lækkert og naturligt hår. Den naturlige tekstur i dit hår vil blive fremhævet, hvad enten det er med bølger eller krøller.