Sommerklar med Splash solbeskyttelse
Shop her
Sommerklar med Splash solbeskyttelse

Beautycos Blog

De bedste tips og tricks til skønheden

22. Marts 2019

How To Video: Glamourøst hår til konfirmation på 2 minutter

Det er vigtigt, at føle sig dejlig og godt tilpas til sin konfirmation. Foruden tøj, sko og måske lidt makeup, er håret én af de vigtigste måder, man kan peppe sit look op på og føle sig ekstra fin på sin store dag.

Det behøver heldgivis ikke tage timevis at ligne en million. Vi har lavet en kort video med verdens nemmeste hår-look, du kan bruge til konfirmation og fest.

Læs mere

18. Marts 2019

Grøn hudpleje – Skønhed med omtanke

I anledning af Grøn Weekend har vi fokus bæredygtighed, naturlige ingredienser, økologi og selvfølgelig exceptionel kvalitet inden for hudpleje.

Vi guider dig til de bedste grønne hudpleje-brands, så du kan passe godt på din hud og på din omverden.

Læs mere

18. Marts 2019

Grøn hårpleje – Pas på dig selv og naturen

‘Brug og smid væk’-kultur er ikke bare dårlig stil, det er også dårligt for planeten. Dog kan det være en udfordring som forbruger, at finde de rette brands, der ikke alene passer godt på dig, men også på Jorden.

Vi har lavet en guide til de skønneste bæredygtige og grønne hårpleje-brands, så du kan shoppe hårpleje med god, grøn samvittighed.

Læs mere

12. Marts 2019

Hyaluronsyre: Bliv skønnere nu med denne stjerne-ingrediens

Vi kan ikke få nok af hyaluronsyre i vores tonere, seraer og moisturizers – og med god grund. Ikke alene gør hyaluronsyre en masse godt for huden og kroppen, det passer også til alle hudtyper. Her er alt, du skal vide om hyaluronsyre – plus anbefalinger til at komme i gang.

Læs mere

07. Marts 2019

Fri for arp – nænsom pleje til baby

Arp er en skællignende tilstand, som mange babyer har i hovedbunden. Heldigvis er det både nemt og hyggeligt, at pleje babys hovedbund og blive fri for arp. Og vigtigst af alt, kan det gøres uden en masse skrap kemi.

Læs mere

05. Marts 2019

Sådan bekæmper du skæl

Rigtig mange af os oplever at have skæl – enten som følge af tør hovedbund eller mere genstridige typer af skæl. Faktisk kan skæl have mange forskellige årsager og derfor findes der også et hav af forskellige måder at bekæmpe skæl på. Vi har samlet de bedste tips og produktanbefalinger, der kan hjælpe dig af med skællene og få en sund og fin hovedbund.

Læs mere

07. Januar 2019

Skab din egen wellness oplevelse i hjemmet

Søndag er til Netflix og selvforkælelse.
Hvem elsker ikke en afslappende søndag på sofaen, hvor man lader op til en ny uge? Imens man så ligger der og hygger sig med en god film eller serie, kan man jo ligeså godt forkæle sig selv lidt. Vi giver dig her en guide til, hvordan du kan kreere et lækkert hjemmespa.

Læs mere

30. Juli 2018

Gør-det-selv brudemakeup

Her får du en gør-det-selv guide til, hvordan du skaber et klassisk og naturligt men betagende brude look til den store dag.
Selvom smagen indenfor makeup er forskellig fra person til person vil mange brude gerne have et simpelt klassisk look, der passer til en hvid brudekjole.

Læs mere

13. Juli 2018

Must-have hudpleje til dig med sart og sensitiv hud

Rød, tør og blussende hud er noget de fleste oplever en eller flere gang i deres liv. Nogle døjer permanent med sart og sensibel hud, som kræver ekstra pleje og opmærksomhed.
Det kan dog være svært at finde rundt i det store udvalg af hudplejeprodukter specielt til sensitiv hud. Derfor giver vi her vores bud på nøje udvalgte produkter, som er ideelle til dig, der har sart og følsom hud.

Læs mere

22. Juni 2018

Det vigtigste du bør vide om parfumer og duftnoter

Det kan være svært at finde den helt rigtige parfume, både til gave eller til dig selv.
I dette indlæg har vi samlet nogle godt tips du kan bruge når du skal købe en ny duft til dig selv eller andre. Vi fortæller også om de såkaldte duftnoter, som alle parfumer er opbygget efter og hvad man kan bruge dem til. Disse kan nemlig give en god indikation om, hvad parfumen dufter af og om den er noget for dig.

Læs mere

05. Juni 2018

Alt du bør vide om solfaktor

Ønsker du optimal vejledning i solbeskyttelse, er dette indlæg lige noget for dig. Der er mange myter og misforståelser i SPF-verdenen og dem kigger vi på i dette opslag.

Læs mere

31. Maj 2018

Få et lækkert beach look til håret

Vil du vide, hvordan du opnår det populære strand look, hvor håret er fyldigt, fuld af tekstur og med masser af fald, så det ligner du har tilbragt en hel dag på stranden.

Læs mere

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.