BioSilk Thickening System Conditoner (U)

spar48%

final_price
Din pris 88,00 kr Vejl. udsalgspris 172,00 kr
Status:På lager
BioSilk Thickening System Conditoner 350mlIndeholder vitamin B og hvedeproteiner, som giver håret fylde og gør hver hårstrå tykkere. Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans. Avendelse: For det bedste resultet start behandlingen med at vaske håret med BioSilk Thickening System Shampoo. Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Thickening System Conditioner og skyl håret igen.Biosilk serien er ikke testet på dyr.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Biosilk 350 ml Volume

Beskrivelse

BioSilk Thickening System Conditoner 350ml

Indeholder vitamin B og hvedeproteiner, som giver håret fylde og gør hver hårstrå tykkere. Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans.

Avendelse:
For det bedste resultet start behandlingen med at vaske håret med BioSilk Thickening System Shampoo. Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Thickening System Conditioner og skyl håret igen.

Biosilk serien er ikke testet på dyr.

BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration