BioSilk Smoothing Conditoner (U)

spar59%

final_price
Din pris 198,00 kr Vejl. udsalgspris 491,00 kr
Status:Ikke på lager
Indeholder fugtgivende ingredienser med vitamin B, som giver maximal fugt og blødhed til kruset hår, som er svært at kontrollere.Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans. Indeholder UV filter, som beskytter mod solens skadelige UVA/UVB stråling.Avendelse: For det bedste resultet start behandlingen med at vaske håret med BioSilk Smoothing System Shampoo. Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Smoothing System Conditioner.Biosilk serien er ikke testet på dyr.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Biosilk Tykt og kruset hår 1000 ml Beskyttende Fugtgivende Udglattende

Beskrivelse

Indeholder fugtgivende ingredienser med vitamin B, som giver maximal fugt og blødhed til kruset hår, som er svært at kontrollere.
Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans. Indeholder UV filter, som beskytter mod solens skadelige UVA/UVB stråling.

Avendelse:
For det bedste resultet start behandlingen med at vaske håret med BioSilk Smoothing System Shampoo. Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Smoothing System Conditioner.

Biosilk serien er ikke testet på dyr.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration