BioSilk Silver Lights System Conditoner (U)

spar48%

final_price
Din pris 88,00 kr Vejl. udsalgspris 172,00 kr
Status:På lager
BioSilk Silver Lights System Conditoner 350mlTilfører fugt til håret, samtidig med at uønskede gule toner neutraliseres, så gråt og blond hår vil få en mere klar og kold farve. Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans. Avendelse: For det bedste resultet start behandlingen med at vaske håret med BioSilk Silver Lights System Shampoo. Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Smoothing System Conditioner. Lad det virke i op til 5 min og skyl ud.Biosilk serien er ikke testet på dyr.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Biosilk Blondt og lysnet hår 350 ml Glansgivende Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

BioSilk Silver Lights System Conditoner 350ml

Tilfører fugt til håret, samtidig med at uønskede gule toner neutraliseres, så gråt og blond hår vil få en mere klar og kold farve. Silkeproteiner trænger dybt ind i håret og plejer håret samtidig med, at det tilføres en fantastisk glans.

Avendelse:
For det bedste resultet start behandlingen med at vaske håret med BioSilk Silver Lights System Shampoo. Fordel en lille mængde shampoo i det våde hår og massér. Skyl håret og afslut behandlingen med BioSilk Smoothing System Conditioner. Lad det virke i op til 5 min og skyl ud.

Biosilk serien er ikke testet på dyr.

BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration