Biosilk Silk Therapy Original

355 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar66%

Din pris 220,00 kr Vejl. udsalgspris 648,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Biosilk er en luksuriøs serie fra Farouk. Hårplejeprodukterne er baseret på silke fra selveste silkelarvens kokoner. Produkterne er ikke testet på dyr.Plejeprodukterne er velegnede til alle slags hårtyper.Farouk Systems avancerede amerikanske teknologi med ren naturlig silke, er et resultat af denne komplekse formular, der tilfører dit hår maksimal fugtpleje til dit hår, genopbygger samt og tilfører strålende glans.Biosilk Silk Therapy er det originale silkebaserede serum, der giver et blødt, blankt og sundt hår.Silke er opbygget på en måde som ligner håret på så fantastisk mange måder, idet silken består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer.Silkeprotein har følgende egenskaber:Genopbygning af beskadiget hår indefra og gør håret dejlig blødt, idet den kan absorbere fugt op til 3 gange sin egen vægt.Styrker og gør dit hår modstandsdygtigt, da Biosilks silkeproteiner forebygger den daglige slitage og stresset hår, som kan skyldes af brug af varme- stylingsredskaber. Den beskytter mod varme, kulde, fugt og UV-stråling og samtidig mod udefrakommende forurening. Styrken findes i silken, som den stærkeste fiber, der findes, - lige så stærkt som stål og på samme tid forbedrer den hårets elasticitet.Biosilk tilføjer vitalitet til det livløse hår ved at give det lækkert naturligt fylde og volumen. Forsegler hvert hårstrå og på den måde beskytter hårfarven i at falme. Det gør den derfor ideel til farvet hår.Silk Therapy er den originale vægtløse leave-in silkekur. Velegnet til alle hårtyper og skal ikke skylles ud. Anvendelse:I vådt hår: anvend en lille mængde Silk Therapy i det håndklædetørre hår og føntør håret for volume og utrolig blødhed.I tørt hår: anvend en passende mængde i længderne for at få samling på spidser, blødhed og pleje.Er suveræn ved anvendelse af glatjern! Giver naturlig styling og glathed. Perfekt til langt hår. Silken tynger på ingen måde håret og behandlingen kan gentages efter behov. Dufter delikat og rent.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårserum Biosilk 355 ml Beskyttende

Beskrivelse

Biosilk er en luksuriøs serie fra Farouk. Hårplejeprodukterne er baseret på silke fra selveste silkelarvens kokoner. Produkterne er ikke testet på dyr.
Plejeprodukterne er velegnede til alle slags hårtyper.
Farouk Systems avancerede amerikanske teknologi med ren naturlig silke, er et resultat af denne komplekse formular, der tilfører dit hår maksimal fugtpleje til dit hår, genopbygger samt og tilfører strålende glans.
Biosilk Silk Therapy er det originale silkebaserede serum, der giver et blødt, blankt og sundt hår.
Silke er opbygget på en måde som ligner håret på så fantastisk mange måder, idet silken består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer.
Silkeprotein har følgende egenskaber:
Genopbygning af beskadiget hår indefra og gør håret dejlig blødt, idet den kan absorbere fugt op til 3 gange sin egen vægt.
Styrker og gør dit hår modstandsdygtigt, da Biosilks silkeproteiner forebygger den daglige slitage og stresset hår, som kan skyldes af brug af varme- stylingsredskaber. Den beskytter mod varme, kulde, fugt og UV-stråling og samtidig mod udefrakommende forurening. Styrken findes i silken, som den stærkeste fiber, der findes, - lige så stærkt som stål og på samme tid forbedrer den hårets elasticitet.
Biosilk tilføjer vitalitet til det livløse hår ved at give det lækkert naturligt fylde og volumen. Forsegler hvert hårstrå og på den måde beskytter hårfarven i at falme. Det gør den derfor ideel til farvet hår.
Silk Therapy er den originale vægtløse leave-in silkekur. Velegnet til alle hårtyper og skal ikke skylles ud.

Anvendelse:
I vådt hår: anvend en lille mængde Silk Therapy i det håndklædetørre hår og føntør håret for volume og utrolig blødhed.
I tørt hår: anvend en passende mængde i længderne for at få samling på spidser, blødhed og pleje.
Er suveræn ved anvendelse af glatjern! Giver naturlig styling og glathed. Perfekt til langt hår. Silken tynger på ingen måde håret og behandlingen kan gentages efter behov.
Dufter delikat og rent.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Biosilk Silk Therapy Original
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.