BIO-OIL (N)

spar26%

final_price
Din pris 169,00 kr Vejl. udsalgspris 230,00 kr
Status:På lager
Bio-Oil er en fantastisk hudplejeolie, der er særligt god til dig der ønsker at gøre noget ekstra for din hud. Bio-Oil er god til at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Kan med fordel også bruges på aldrende og dehydreret hud, der har brug for ekstra fugt og pleje. Produktet er kendt for sine effektive resultater, og har vundet helt op til 224 hudplejepriser, siden sin globale lancering i 2002. Bio-Oil er skabt på en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Den indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil, der gør at produktet virker ultra plejende, men samtidig let absoberende og ikke fedtende. Dette gør at de gode vitaminer og planteekstrakterne bedre og lettere absoberes i huden, og giver nogle mærkbare resultater. Produktet er godkendt til brug af gravide. Anvendelse: Fordel olien og massér ind der hvor du ønsker. Skal ikke skylles af
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Serum Bio-Oil 200 ml Anti age Plejende Strækmærker

Beskrivelse

Bio-Oil er en fantastisk hudplejeolie, der er særligt god til dig der ønsker at gøre noget ekstra for din hud.

Bio-Oil er god til at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Kan med fordel også bruges på aldrende og dehydreret hud, der har brug for ekstra fugt og pleje.

Produktet er kendt for sine effektive resultater, og har vundet helt op til 224 hudplejepriser, siden sin globale lancering i 2002.

Bio-Oil er skabt på en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Den indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil, der gør at produktet virker ultra plejende, men samtidig let absoberende og ikke fedtende. Dette gør at de gode vitaminer og planteekstrakterne bedre og lettere absoberes i huden, og giver nogle mærkbare resultater.

Produktet er godkendt til brug af gravide.

Anvendelse:

Fordel olien og massér ind der hvor du ønsker. Skal ikke skylles af

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration