BIO-OIL (N)

125 ml

spar41%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Bio-Oil er en fantastisk hudplejeolie, der er særligt god til dig der ønsker at gøre noget ekstra for din hud. Bio-Oil er god til at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Kan med fordel også bruges på aldrende og dehydreret hud, der har brug for ekstra fugt og pleje. Produktet er kendt for sine effektive resultater, og har vundet helt op til 224 hudplejepriser, siden sin globale lancering i 2002. Bio-Oil er skabt på en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Den indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil, der gør at produktet virker ultra plejende, men samtidig let absoberende og ikke fedtende. Dette gør at de gode vitaminer og planteekstrakterne bedre og lettere absoberes i huden, og giver nogle mærkbare resultater. Produktet er godkendt til brug af gravide. Anvendelse: Fordel olien og massér ind der hvor du ønsker. Skal ikke skylles af
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Serum Bio-Oil 125 ml Plejende Strækmærker

Beskrivelse

Bio-Oil er en fantastisk hudplejeolie, der er særligt god til dig der ønsker at gøre noget ekstra for din hud.

Bio-Oil er god til at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Kan med fordel også bruges på aldrende og dehydreret hud, der har brug for ekstra fugt og pleje.

Produktet er kendt for sine effektive resultater, og har vundet helt op til 224 hudplejepriser, siden sin globale lancering i 2002.

Bio-Oil er skabt på en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Den indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil, der gør at produktet virker ultra plejende, men samtidig let absoberende og ikke fedtende. Dette gør at de gode vitaminer og planteekstrakterne bedre og lettere absoberes i huden, og giver nogle mærkbare resultater.

Produktet er godkendt til brug af gravide.

Anvendelse:

Fordel olien og massér ind der hvor du ønsker. Skal ikke skylles af

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:BIO-OIL (N)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.