Cutrin Bio+ Balance Shampoo 1 Dryness Relief (U)

200 ml

spar34%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Bio+ Balance shampoo Dryness relief 200 mlTør hovedbund er forholdsvis almindeligt og kan forekomme på grund af en række årsager. Symptomerne omfatter ofte øget følsomhed i huden, kløe og afskalning. Cutrin BIO+ DRYNESS RELIEF er et tre-trins-program til tør og følsom hovedbund. Indeholder ceramider, som hjælper med at genopbygge huden, opretholde hovedbundens fugtbalance og lindre hudirritationer.Nordisk birkesukker (Xylitol) fugter hovedbunden. Produkternes milde duft, indeholder ikke parfume og er derfor veleget til selv de mest følsomme forbrugere.MOISTURIZING SHAMPOO FOR DRY / SENSITIVE SCALPTIL TØR / FØLSOM HOVEDBUND- Beroliger og skaber balance i hovedbunden- Hjælper med at forebygge tør skæl- Ideel til normal og farvebehandlet hår- Anbefales til jævnlig brug
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo BIO+ Cutrin 200 ml Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod tør hovedbund Parfumefri

Beskrivelse

Bio+ Balance shampoo Dryness relief 200 ml

Tør hovedbund er forholdsvis almindeligt og kan forekomme på grund af en række årsager. Symptomerne omfatter ofte øget følsomhed i huden, kløe og afskalning.

Cutrin BIO+ DRYNESS RELIEF er et tre-trins-program til tør og følsom hovedbund. Indeholder ceramider, som hjælper med at genopbygge huden, opretholde hovedbundens fugtbalance og lindre hudirritationer.

Nordisk birkesukker (Xylitol) fugter hovedbunden. Produkternes milde duft, indeholder ikke parfume og er derfor veleget til selv de mest følsomme forbrugere.

MOISTURIZING SHAMPOO FOR DRY / SENSITIVE SCALP
TIL TØR / FØLSOM HOVEDBUND
- Beroliger og skaber balance i hovedbunden
- Hjælper med at forebygge tør skæl
- Ideel til normal og farvebehandlet hår
- Anbefales til jævnlig brug

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Cutrin Bio+ Balance shampoo 1 Dryness Relief (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.