Bio+ Balance Care Dryness Relief 2 Cond175 ml

spar33%

final_price
Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager
BIO+ Balance Care er en let og fugtgivende conditioner, som sammen med BIO+ Balance Shampoo og BIO+ Balance Moisturizer, plejer og tilfører fugt til en tør hovedbund. BIO+ Balance Care genskaber hovedbundens naturlige balance af fedtstoffer i hovedbunden.Anvendelse af BIO+ Balance Care:Produktet skal anvendes i håndklæde-tørt hår efter hårvask. Denne balsam fordeles direkte fra tuben på hovedbunden. Masser let med fingerspidserne, og lad virke i 1-3 minutter. Herefter skylles grundigt. Er egnet til vedvarende brug.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Bio+ Fugtgivende Mod hovedbundsproblemer Mod tør hovedbund

Beskrivelse

BIO+ Balance Care er en let og fugtgivende conditioner, som sammen med BIO+ Balance Shampoo og BIO+ Balance Moisturizer, plejer og tilfører fugt til en tør hovedbund. BIO+ Balance Care genskaber hovedbundens naturlige balance af fedtstoffer i hovedbunden.

Anvendelse af BIO+ Balance Care:
Produktet skal anvendes i håndklæde-tørt hår efter hårvask. Denne balsam fordeles direkte fra tuben på hovedbunden. Masser let med fingerspidserne, og lad virke i 1-3 minutter. Herefter skylles grundigt. Er egnet til vedvarende brug.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration