Cutrin Bio+ Active Shampoo Dandruff Control

200 ml

spar34%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Effektiv skælshampoo, der anvendes som en kortvarig kur.Skæl er et meget almindeligt hovedbundsproblem, som oftest forårsages af ubalance i hovedbunden. Denne shampoo bekæmper hurtigt fremkomsten af skæl samt lindrer kløe og irritation.Shampooen er baseret på en patenteret formel beriget med nordisk fyrretræsbark samt den aktive ingrediens piroctone olamine. Tilsammen bekæmper disse uønskede skæl i hovedbunden, så den hurtigt kommer tilbage i en naturlig sund balance. Shampooen kan anvendes både mod tørre og fedtede skæl.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du anvender shampooen i 3-4, og derefter skifter over til en forebyggende shampoo, hvis problemet fortsætter.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo BIO+ Cutrin 200 ml Beroligende Mod skæl

Beskrivelse

Effektiv skælshampoo, der anvendes som en kortvarig kur.

Skæl er et meget almindeligt hovedbundsproblem, som oftest forårsages af ubalance i hovedbunden. Denne shampoo bekæmper hurtigt fremkomsten af skæl samt lindrer kløe og irritation.

Shampooen er baseret på en patenteret formel beriget med nordisk fyrretræsbark samt den aktive ingrediens piroctone olamine. Tilsammen bekæmper disse uønskede skæl i hovedbunden, så den hurtigt kommer tilbage i en naturlig sund balance. Shampooen kan anvendes både mod tørre og fedtede skæl.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du anvender shampooen i 3-4, og derefter skifter over til en forebyggende shampoo, hvis problemet fortsætter.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Cutrin Bio+ Active Shampoo Dandruff Control
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.