Berthelsen Beauty Products Silicum

240 stk

Bedømmelse:
100% of 100

-36%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 139,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Berthelsens Naturlig Silicium 20 mg er et vegetabilsk kosttilskud, der er specielt godt for dannelsen af smukke negle. Produktet indeholder 36mg kieselgur pr. tablet. Kieselgur er den naturlige forekomst af forstenede alger, der kan findes i Nordamerika, Afrika og dele af Europa, som har den egenskab, at det kan tilføre naturligt silicium til kroppen. Silicium er derudover med til at stimulere dannelsen af proteinerne kollagen og elastin. Dette giver stærkere knogler og tilføre elasticitet til negle, bindevæv, hud og årevæv. Produktet kan således bruges af alle, men er specielt egnet til at styrke knogler og væv. Kosttilskuddet kan med fordel bruges ved knogleskørhed, slidgigt, svage gener og til sund hud og negle.  Anvendelse: 4 tabletter dagligt  Indholder: 240 tabletter  Ingredienser: Kieselgur, fyldemidler (dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)), hydroxypropylmethylcellulose).NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud Helsekost Vitaminer og mineraler Mineraler Berthelsen Naturprodukter

Beskrivelse

Berthelsens Naturlig Silicium 20 mg er et vegetabilsk kosttilskud, der er specielt godt for dannelsen af smukke negle.

Produktet indeholder 36mg kieselgur pr. tablet. Kieselgur er den naturlige forekomst af forstenede alger, der kan findes i Nordamerika, Afrika og dele af Europa, som har den egenskab, at det kan tilføre naturligt silicium til kroppen.

Silicium er derudover med til at stimulere dannelsen af proteinerne kollagen og elastin. Dette giver stærkere knogler og tilføre elasticitet til negle, bindevæv, hud og årevæv.

Produktet kan således bruges af alle, men er specielt egnet til at styrke knogler og væv. Kosttilskuddet kan med fordel bruges ved knogleskørhed, slidgigt, svage gener og til sund hud og negle.

 Anvendelse:

4 tabletter dagligt

 Indholder:

240 tabletter

 Ingredienser:

Kieselgur, fyldemidler (dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)), hydroxypropylmethylcellulose).

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Beauty Products Silicum
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.