Berthelsen Naturprodukter - Jern+C

90 stk

spar25%

Din pris 104,00 kr Vejl. udsalgspris 139,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Berthelsen Jern + C er et vegetabilsk kosttilskud, som er ekstra skånsomt mod maven. Kosttilskuddet indeholder hele 27 mg jern og 90 mg syreneutral C-vitamin per tablet. Produktet er fuldstændigt vegetabilsk. JernJern har mange gode egenskaber, og produktet kan derfor benyttes af alle. Jern modvirker træthed og udmattelse ved at hjælpe til dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin, og derved sørge for normal og sund ilttransport i kroppen. Derudover spiller jern også en vigtig rolle i kroppens kognitive funktioner, sikrer et normaltfungerende immunsystem samt en naturlig celledelingsprocess. Symptomerne på jernmangel vises typisk ved træthed. C-vitaminVitamin C øger kroppens optagelse af jern. Øget behov hos børn, teenagere og gravide:I voksealderen medvirker jern til en sund og naturlig celledeling og vækst, og er derfor en vigtig del af kosten hos børn og unge i voksestadiet. På samme måde er jern også et vigtigt tilskud for gravide, da fosteret tager meget af den jern, der tilføres ved kosten. Sundhedsstyrelsen anbefaler gravide at tage et dagligt jerntilskud på 40-50 mg allerede fra 10. graviditetsuge og hele graviditeten ud. Lider kvinden af kvalme kan dette udsættes til senest 18. graviditetsuge. Har man mistet blod, enten ved blodtapning, menstruation eller ved ulykke, kan jerntilskud med fordel indtages. Anvendelse:Mellem måltider er kroppen bedre til at absorbere jern, hvorfor tabletten tages separat én gang om dagen mellem to større måltider. Indeholder:90 tabletter Ingredienser:Natriumascorbat, ferrofumerat, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlinsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), hydroxypropylmethylcellulose), farvestof (jernoxid, titandioxid). *Majs, indeholder ikke gluten.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Mineraler Berthelsen Naturprodukter

Beskrivelse

Berthelsen Jern + C er et vegetabilsk kosttilskud, som er ekstra skånsomt mod maven. Kosttilskuddet indeholder hele 27 mg jern og 90 mg syreneutral C-vitamin per tablet. Produktet er fuldstændigt vegetabilsk.

Jern
Jern har mange gode egenskaber, og produktet kan derfor benyttes af alle. Jern modvirker træthed og udmattelse ved at hjælpe til dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin, og derved sørge for normal og sund ilttransport i kroppen. Derudover spiller jern også en vigtig rolle i kroppens kognitive funktioner, sikrer et normaltfungerende immunsystem samt en naturlig celledelingsprocess.

Symptomerne på jernmangel vises typisk ved træthed.

C-vitamin
Vitamin C øger kroppens optagelse af jern.

Øget behov hos børn, teenagere og gravide:
I voksealderen medvirker jern til en sund og naturlig celledeling og vækst, og er derfor en vigtig del af kosten hos børn og unge i voksestadiet.
På samme måde er jern også et vigtigt tilskud for gravide, da fosteret tager meget af den jern, der tilføres ved kosten. Sundhedsstyrelsen anbefaler gravide at tage et dagligt jerntilskud på 40-50 mg allerede fra 10. graviditetsuge og hele graviditeten ud. Lider kvinden af kvalme kan dette udsættes til senest 18. graviditetsuge.

Har man mistet blod, enten ved blodtapning, menstruation eller ved ulykke, kan jerntilskud med fordel indtages.

Anvendelse:
Mellem måltider er kroppen bedre til at absorbere jern, hvorfor tabletten tages separat én gang om dagen mellem to større måltider.

Indeholder:
90 tabletter

Ingredienser:
Natriumascorbat, ferrofumerat, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlinsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), hydroxypropylmethylcellulose), farvestof (jernoxid, titandioxid).

*Majs, indeholder ikke gluten.

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Naturprodukter - jern+C
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.