Berthelsen Naturprodukter - Folsyre 400mcg

90 stk

spar29%

Din pris 49,00 kr Vejl. udsalgspris 69,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Sundhedsmyndighederne anbefaler alle kvinder i den fødedygtige alder, som ønsker at blive gravide, eller som er gravide, at tage et tilskud på 400 mcg folsyre dagligt. Start 1 måned inden befrugtningen, og fortsæt 3 mrd. efter du er blevet gravid.Folsyre bidrager til normal og sund funktion af mange dele af kroppen og dens funktioner. Bland andet vævsvækst hos den gravide, normal bloddannelse, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet, normal celledelingsprocess, og derudover mindskes træthed og udmattelse. Så alt i alt det perfekte tilskud, til dig som ønsker at være gravid eller allerede er det. Anvendelse:1 tablet dagligt. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.Indehold:90 tabletterIngredienser:Folinsyre, L-Methylfolat, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre, overfladebehandlingsmidler (vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin).NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun anvendes til voksne og børn over 11 år.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud Helsekost Berthelsen Naturprodukter

Beskrivelse

Sundhedsmyndighederne anbefaler alle kvinder i den fødedygtige alder, som ønsker at blive gravide, eller som er gravide, at tage et tilskud på 400 mcg folsyre dagligt.

Start 1 måned inden befrugtningen, og fortsæt 3 mrd. efter du er blevet gravid.
Folsyre bidrager til normal og sund funktion af mange dele af kroppen og dens funktioner. Bland andet vævsvækst hos den gravide, normal bloddannelse, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet, normal celledelingsprocess, og derudover mindskes træthed og udmattelse. Så alt i alt det perfekte tilskud, til dig som ønsker at være gravid eller allerede er det. 

Anvendelse:

1 tablet dagligt. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Indehold:

90 tabletter

Ingredienser:

Folinsyre, L-Methylfolat, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre, overfladebehandlingsmidler (vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin).

NB! Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør kun anvendes til voksne og børn over 11 år.

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Naturprodukter - Folsyre 400mcg
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.