Berthelsen Naturprodukter - D3 50mcg

90 stk

spar20%

Din pris 124,00 kr Vejl. udsalgspris 155,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Berthelsen D3-vitamin 50mcg er et vegansk vitamintilskud med Lichen ekstrakt og hele 50mcg D3-vitamin pr. kapsel. Produktet er opløst i olivenolie for at øge den mulige optagelse af vitaminet i kroppen.  43% af den danske befolkning er i underskud af D3-vitamin, og produktet kan derfor bruges med fordel af mange. Få evt. din læge til at måle om du er i underskud. Lichen er en symbiotisk organisme af alger og svampe, der er i stand til at overleve ekstremer steder som højalpine og højarktiske områder. Lichen har derfor udviklet den egenskab at være selvforsynende med næringsstoffer – heriblandt D3-vitamin. Derfor indeholder Lichen en masse D3-vitamin og besidder derudover også evnen til at producere det selv, hvorfor Berthelsen D3-vitamin er ekstraheret fra netop Lichen. Lichen er en naturlige kilde til vitamin D3, og indholdet samt kapslen, der er lavet af tang, er derfor 100 procent vegansk. D3-vitamin bidrager til en normal funktion af bl.a.: muskler, immunsystem og celledeling. Vitaminet hjælper derudover kroppen med optagelsen af fosfor og kalk, der er med til en naturlig opretholdelse af knogler og tænder. Anbefalet daglig dosis 1 kapsel dagligt Indeholder 90 kapslerIngredienser Vegansk Vitamin D3 (fra Lichen ekstrakt), ekstra jomfru olivenolie, carageenan (kapsel materiale fra tang), glycerol.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Berthelsen Naturprodukter

Beskrivelse

Berthelsen D3-vitamin 50mcg er et vegansk vitamintilskud med Lichen ekstrakt og hele 50mcg D3-vitamin pr. kapsel. Produktet er opløst i olivenolie for at øge den mulige optagelse af vitaminet i kroppen.

 43% af den danske befolkning er i underskud af D3-vitamin, og produktet kan derfor bruges med fordel af mange. Få evt. din læge til at måle om du er i underskud.

Lichen er en symbiotisk organisme af alger og svampe, der er i stand til at overleve ekstremer steder som højalpine og højarktiske områder. Lichen har derfor udviklet den egenskab at være selvforsynende med næringsstoffer – heriblandt D3-vitamin. Derfor indeholder Lichen en masse D3-vitamin og besidder derudover også evnen til at producere det selv, hvorfor Berthelsen D3-vitamin er ekstraheret fra netop Lichen.

Lichen er en naturlige kilde til vitamin D3, og indholdet samt kapslen, der er lavet af tang, er derfor 100 procent vegansk.

D3-vitamin bidrager til en normal funktion af bl.a.: muskler, immunsystem og celledeling. Vitaminet hjælper derudover kroppen med optagelsen af fosfor og kalk, der er med til en naturlig opretholdelse af knogler og tænder.

Anbefalet daglig dosis

1 kapsel dagligt

Indeholder

90 kapsler
Ingredienser

Vegansk Vitamin D3 (fra Lichen ekstrakt), ekstra jomfru olivenolie, carageenan (kapsel materiale fra tang), glycerol.

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Naturprodukter - D3 50mcg
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.