Berthelsen Naturprodukter - Chrom

250 stk

spar34%

Din pris 85,00 kr Vejl. udsalgspris 129,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Berthelsen vegetabilsk Chrom 62,5 mcg er et effektivt kosttilskud, der hjælper kroppen til at opnå og opretholde en naturlig og sund omsætning af energi. Chrom biddrager til vedligeholdelsen af et sundt blodsukkerniveau samt til omsætningen af energi i form af fedt, protein og kulhydrat. Kosttilskuddet er organisk bundet og derved letoptageligt for kroppen. Produktet indeholder spormineral i form af chrompicolinat – et vigtigt mineral – til opretholdelse af korrekt insulinfunktion samt stofskifte. Dette giver kroppen en lang række ressourcer til nemmere og mere effektivt at bruge og omsætte energi. Produktet kan bruges til alle, der ønsker, at hjælpe deres krop til at opnå et sundt stofskifte, stabilt blodsukker og let omsætningen af makronærringsstoffer (fedt, protein og kulhydrat). Anvendelse: 1-2 tabletter dagligt Indeholder: 250 tabletter Ingredienser: Chrom-picolinat, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), hydroxypropylmethylcellulose, glycerin). *Majs, indeholder ikke gluten.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Kosttilskud Helsekost Vitaminer og mineraler Mineraler Berthelsen Naturprodukter

Beskrivelse

Berthelsen vegetabilsk Chrom 62,5 mcg er et effektivt kosttilskud, der hjælper kroppen til at opnå og opretholde en naturlig og sund omsætning af energi.

Chrom biddrager til vedligeholdelsen af et sundt blodsukkerniveau samt til omsætningen af energi i form af fedt, protein og kulhydrat. Kosttilskuddet er organisk bundet og derved letoptageligt for kroppen.

Produktet indeholder spormineral i form af chrompicolinat – et vigtigt mineral – til opretholdelse af korrekt insulinfunktion samt stofskifte. Dette giver kroppen en lang række ressourcer til nemmere og mere effektivt at bruge og omsætte energi.

Produktet kan bruges til alle, der ønsker, at hjælpe deres krop til at opnå et sundt stofskifte, stabilt blodsukker og let omsætningen af makronærringsstoffer (fedt, protein og kulhydrat).

Anvendelse:
1-2 tabletter dagligt

Indeholder:
250 tabletter

Ingredienser:
Chrom-picolinat, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), hydroxypropylmethylcellulose, glycerin).
*Majs, indeholder ikke gluten.

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Berthelsen Naturprodukter - Chrom
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.