Beautyblender - Pink

spar29%

final_price
Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:På lager
Verdens første makeup svamp uden nogen form for kanter, som kan give et stribet ujævnt resultat. Dens helt unikke form, sørger for at give dig det perfekte makeup look på huden, der ser fuldstændig fejlfrit ud. Svampen kan bruges til primer, concealer, foundation, CC Cream, BB Cream og pudder. Beautyblender® er skabt på en åben cellestruktur, der fyldes med små mængder vand, når den bliver våd. Fugter du svampen, vil den derfor vokse, og ikke absobere makeuppen. Ønsker du at din Beautyblender, skal blive almindelig størrelse igen, skal du blot lade den lufttørre. Beautyblender® indeholder vandopløselige farvestoffer, der ikke skader miljøet. Af denne grund, kan du opleve noget farve løbe første gang du vasker beautyblender®. Dette er normalt og vil forsvinde efter du har renset produktet flere gange. Bemærk, at farven ikke vil smitte af på ansigtet eller tøj.   Anvendelse:   Fugt Beautyblenderen med lidt vand, og sørg for at klemme det overskydende vand ud. Fordel makeuppen i ansigtet, og dup beautyblender ind, eller fordel makeuppen på beautyblenderen, og dup den derefter i ansigtet, og nyd det fantastiske og naturlige resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Ansigt Øjne Tilbehør Foundation Pudder Concealer Makeup børster Til ansigt Makeup svampe Beautyblender

Beskrivelse

Verdens første makeup svamp uden nogen form for kanter, som kan give et stribet ujævnt resultat.
Dens helt unikke form, sørger for at give dig det perfekte makeup look på huden, der ser fuldstændig fejlfrit ud.
Svampen kan bruges til primer, concealer, foundation, CC Cream, BB Cream og pudder.

Beautyblender® er skabt på en åben cellestruktur, der fyldes med små mængder vand, når den bliver våd. Fugter du svampen, vil den derfor vokse, og ikke absobere makeuppen. Ønsker du at din Beautyblender, skal blive almindelig størrelse igen, skal du blot lade den lufttørre.

Beautyblender® indeholder vandopløselige farvestoffer, der ikke skader miljøet.
Af denne grund, kan du opleve noget farve løbe første gang du vasker beautyblender®. Dette er normalt og vil forsvinde efter du har renset produktet flere gange. Bemærk, at farven ikke vil smitte af på ansigtet eller tøj.
 
Anvendelse:
 
Fugt Beautyblenderen med lidt vand, og sørg for at klemme det overskydende vand ud.
Fordel makeuppen i ansigtet, og dup beautyblender ind, eller fordel makeuppen på beautyblenderen, og dup den derefter i ansigtet, og nyd det fantastiske og naturlige resultat.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration