Beauty Bear Tan Vegan Vitamins

60 stk

Bedømmelse:
100% of 100

spar24%

Din pris 189,00 kr Vejl. udsalgspris 249,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Veganske vingummibamser, der hjælper med at opnå den perfekte tan. Disse vitaminer er et kosttilskud, der hjælper underhuden med at opnå en perfekt gylden farve, så du er klar til soleksponering. Tan Vitamins indeholder Betacarotens og C-vitamin og smager skønt af fersken. Betacarotens: Fundamentet i TAN Vitamins er betacaroten, der er et forstadie til A-vitamin. Betacarotens giver underhuden en gylden farve, der mindsker risikoen for at blive skoldet, men til gengæld hjælper med at give huden den perfekte kulør i solen. Acerola ekstrakt – herunder C-Vitamin: Indholdet af C-vitamin i Tan Vitamins bidrager til kollagen niveauet. C-vitaminen kan bidrage til at holde kollagen niveauet stabilt, hvor kollagen niveauet ellers typisk falder ved soleksponering.    Et glas indeholder 60 vingummibamser. Indeholder ingen kunstige farvestoffer og ingen kunstige smagsstoffer. Vegansk produkt og cruelty free.   Anvendelse: Start gerne med at tage 2 vingummibamser om dagen i 4-5 uger inden og under soleksponering. Fortsæt, indtil solsæsonen er overstået. Bemærk at dette er et kosttilskud, som altså ikke bør træde i stedet for en varieret kost. Daglig dosis bør ikke overtrædes. Hvis du er i tvivl om noget angående kosttilskuddet, så gå til din læge.NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Solpleje Tanning Personlig pleje Kosttilskud Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Beauty Bear Vegansk

Beskrivelse

Veganske vingummibamser, der hjælper med at opnå den perfekte tan.

Disse vitaminer er et kosttilskud, der hjælper underhuden med at opnå en perfekt gylden farve, så du er klar til soleksponering.

Tan Vitamins indeholder Betacarotens og C-vitamin og smager skønt af fersken.

Betacarotens:

Fundamentet i TAN Vitamins er betacaroten, der er et forstadie til A-vitamin.

Betacarotens giver underhuden en gylden farve, der mindsker risikoen for at blive skoldet, men til gengæld hjælper med at give huden den perfekte kulør i solen.

Acerola ekstrakt – herunder C-Vitamin:

Indholdet af C-vitamin i Tan Vitamins bidrager til kollagen niveauet.

C-vitaminen kan bidrage til at holde kollagen niveauet stabilt, hvor kollagen niveauet ellers typisk falder ved soleksponering.   

Et glas indeholder 60 vingummibamser.

Indeholder ingen kunstige farvestoffer og ingen kunstige smagsstoffer.

Vegansk produkt og cruelty free.  

Anvendelse:

Start gerne med at tage 2 vingummibamser om dagen i 4-5 uger inden og under soleksponering. Fortsæt, indtil solsæsonen er overstået.

Bemærk at dette er et kosttilskud, som altså ikke bør træde i stedet for en varieret kost. Daglig dosis bør ikke overtrædes. Hvis du er i tvivl om noget angående kosttilskuddet, så gå til din læge.

NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Beauty Bear Tan Vegan Vitamins
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.