Bestil dine julegaver inden d. 19. december kl 16.00
Vi bytter julegaver frem til 1. februar

BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment (U)

100 ml

spar58%

Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 189,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment 100 mlBC Oil Miracle intensive finishing treatment, er en olie der er ideel til daglig brug på normalt/kraftigt, uregerligt hår. Den går ind og reparerer håret og giver øjeblikkelig glans og blødhed. Den unikke, absorberende teknologi i BC Oil Miracle gør, at olien trænger hurtigt ind i håret og dermed giver hurtigere vandfordampning ved føntørring. Den er også varmebeskyttende og får håret til at virke let. Den botaniske olie udretter mirakler i håret og giver fantastisk pleje og glans. Letvægtsprodukt med anti-krus effekt, der giver en glat, skinnende overflade. Olien arbejdes ind i rødder og spidser i håndklædetørret hår. Føntør og styl som ønsket. Hvis ekstra glans ønskes, påføres i tørt hår.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
BC Oil Miracle Schwarzkopf BC Bonacure BC Oil Miracle Schwarzkopf Normalt hår Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 100 ml Beskyttende Fugtgivende Glansgivende

Beskrivelse

BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment 100 ml

BC Oil Miracle intensive finishing treatment, er en olie der er ideel til daglig brug på normalt/kraftigt, uregerligt hår. Den går ind og reparerer håret og giver øjeblikkelig glans og blødhed.

Den unikke, absorberende teknologi i BC Oil Miracle gør, at olien trænger hurtigt ind i håret og dermed giver hurtigere vandfordampning ved føntørring. Den er også varmebeskyttende og får håret til at virke let. Den botaniske olie udretter mirakler i håret og giver fantastisk pleje og glans. Letvægtsprodukt med anti-krus effekt, der giver en glat, skinnende overflade.

Olien arbejdes ind i rødder og spidser i håndklædetørret hår. Føntør og styl som ønsket. Hvis ekstra glans ønskes, påføres i tørt hår.

BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.