BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Treatment

750 ml

55%

Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 395,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En udglattende hårkur til kruset hår.Denne hårmaske er perfekt til dig, der døjer med uregerligt, tykt og groft hår, det er ofte et hår med fald eller krøller, som har brug for kontrol og udglatning af hårstrået. Masken nærer håret i dybden og gør det nemmere at arbejde med, samtidig med at hårets overflade udglattes. Kuren tilfører intensiv glans og virker fugtafvisende, så håret ikke kruser op i fugtigt vejr.Hårkuren har en kombination af stærkt koncentrerede kationiske polymerer og silikoneolier, som effektivt udglatter overfladens af håret. Håret tæmmes for en vedvarende glans.Anvendelse:Fordel hårmasken i håndklædetørt hår. Lad den virke I 5-10 minutter og skyl ud. Afslut med conditioner for at lukke hårstrået.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur BC Smooth Schwarzkopf BC Bonacure BC Smooth Schwarzkopf Tykt og kruset hår 750 ml Dybderensende Nærende Parabenefri Plejende

Beskrivelse

En udglattende hårkur til kruset hår.
Denne hårmaske er perfekt til dig, der døjer med uregerligt, tykt og groft hår, det er ofte et hår med fald eller krøller, som har brug for kontrol og udglatning af hårstrået. Masken nærer håret i dybden og gør det nemmere at arbejde med, samtidig med at hårets overflade udglattes. Kuren tilfører intensiv glans og virker fugtafvisende, så håret ikke kruser op i fugtigt vejr.
Hårkuren har en kombination af stærkt koncentrerede kationiske polymerer og silikoneolier, som effektivt udglatter overfladens af håret. Håret tæmmes for en vedvarende glans.
Anvendelse:
Fordel hårmasken i håndklædetørt hår. Lad den virke I 5-10 minutter og skyl ud. Afslut med conditioner for at lukke hårstrået.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Treatment
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord