BC Bonacure Excellium Taming Shampoo (datovare)

1000 ml

229,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
NB! Denne vare er ekstra nedsat, da den udløber 04/21.En styrkende shampoo, der er særligt udviklet til skadet, groft og kruset hår. Shampooen renser skånsomt håret i dybden uden at skade hårfarven, så den forbliver strålende i længere tid. Derudover styrker shampooen hårstråene, så håret holdes sundt og ungdommeligt samt fri for frizz.Shampooen er beriget med Q10, der tilfører keratin til håret, så det genopbygges inde fra. Derudover plejer castor-olie og panthenol håret, så det efterlades silkeblødt og nemt at rede ud. Shampooen er desuden fri for parabener. Anvendelse:Påfør shampooen i vådt hår. Massér den godt ind i hår og hovedbund. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med genopbyggende conditioner for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo BC Volume BC Bonacure store størrelser Schwarzkopf BC Bonacure BC Volume STOP BEAUTY WASTE Schwarzkopf Gråt hår Skadet og slidt hår Tykt og kruset hår 1000 ml Styrkende Fugtgivende Mod skadet og slidt hår Nærende Parabenefri Plejende Til gråt og modent hår

Beskrivelse

NB! Denne vare er ekstra nedsat, da den udløber 04/21.
En styrkende shampoo, der er særligt udviklet til skadet, groft og kruset hår.
 Shampooen renser skånsomt håret i dybden uden at skade hårfarven, så den forbliver strålende i længere tid. Derudover styrker shampooen hårstråene, så håret holdes sundt og ungdommeligt samt fri for frizz.
Shampooen er beriget med Q10, der tilfører keratin til håret, så det genopbygges inde fra. Derudover plejer castor-olie og panthenol håret, så det efterlades silkeblødt og nemt at rede ud. Shampooen er desuden fri for parabener. 
Anvendelse:
Påfør shampooen i vådt hår. Massér den godt ind i hår og hovedbund. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med genopbyggende conditioner for et optimalt resultat.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:BC Bonacure Excellium Taming Shampoo (datovare)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.