Babyliss Pro MiraCurl BAB 2665E

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 965,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Vil du have definerede og holdbare krøller, uden at skulle bruge flere timer på at frembringe dem? MiraCurl er en innovativ krøllemaskine, som frembringer krøller, som var det ren magi! MiraCurl frembringer blidt og effektivt smukke og skinnende krøller. Desuden er krøllemaskinen meget nem at anvende, og sikrer dig et professionelt resultat hver gang. Krøllemaskinen er udstyret med 3 forskellige rotationsmuligheder, en roteringsmulighed til højre, en til venstre og en der mixer roteringen til begge sider, så du får et tilfældigt look i sin helhed. Krøllejernet kan indstilles på forskellige temperaturer, så du nemt kan tilpasse stylingen til din hårtype og til hvilket resultat du ønsker. Jo tykkere hår desto højere varme. Temperaturene kan indstilles på 190°C, 210°C og 230°C. Udover den justerbare temperatur, kan du også justere timeren på krøllejernet, mellem 8, 10 og 12 sekunder, alt efter hvilke slags krøller du ønsker. Jo længere tid håret bliver i krøllejernet, desto mere definerede krøller vil du opnå. Du kan derfor skabe præcis den type krøl du ønsker. Krøllejernet har også en drejeledning, hvilket gør den nem at håndtere under styling. Anvendelse: Dirigér en tør hårlok på max 4 cm. ind i krøllekammerrets V-form. Alt afhængig af hvilket niveau du har valgt, vil krøllemaskinen give en bib-lyd når krøllen er færdig, og du kan tage den ud af krøllekammerret. Afslut gerne med en hårlak, der sikrer, at de smukke, definerede krøller holder hele dagen. TIP: Spray efter med Tigi Master Piece (Hårlak med mellem hold og smuk shine)
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Krøllejern Babyliss

Beskrivelse

Vil du have definerede og holdbare krøller, uden at skulle bruge flere timer på at frembringe dem? MiraCurl er en innovativ krøllemaskine, som frembringer krøller, som var det ren magi!

MiraCurl frembringer blidt og effektivt smukke og skinnende krøller. Desuden er krøllemaskinen meget nem at anvende, og sikrer dig et professionelt resultat hver gang.

Krøllemaskinen er udstyret med 3 forskellige rotationsmuligheder, en roteringsmulighed til højre, en til venstre og en der mixer roteringen til begge sider, så du får et tilfældigt look i sin helhed.

Krøllejernet kan indstilles på forskellige temperaturer, så du nemt kan tilpasse stylingen til din hårtype og til hvilket resultat du ønsker. Jo tykkere hår desto højere varme. Temperaturene kan indstilles på 190°C, 210°C og 230°C.

Udover den justerbare temperatur, kan du også justere timeren på krøllejernet, mellem 8, 10 og 12 sekunder, alt efter hvilke slags krøller du ønsker. Jo længere tid håret bliver i krøllejernet, desto mere definerede krøller vil du opnå.

Du kan derfor skabe præcis den type krøl du ønsker.

Krøllejernet har også en drejeledning, hvilket gør den nem at håndtere under styling.

Anvendelse:

Dirigér en tør hårlok på max 4 cm. ind i krøllekammerrets V-form. Alt afhængig af hvilket niveau du har valgt, vil krøllemaskinen give en bib-lyd når krøllen er færdig, og du kan tage den ud af krøllekammerret. Afslut gerne med en hårlak, der sikrer, at de smukke, definerede krøller holder hele dagen.


TIP: Spray efter med Tigi Master Piece (Hårlak med mellem hold og smuk shine)

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Babyliss Pro MiraCurl BAB 2665E
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord