Babyliss Pro EtchFX Trimmer - FX69E

495,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En let, kompakt og effektiv præcisionstrimmer.Denne trimmer er perfekt til at give en skarp og præcis trimning. Den er desuden super god at anvende til trimning af designs og detaljer i håret samt til trimning af bakkenbarter, nakkelinjen og skægget.Trimmeren er udformet i rustfri stål og er udstyret med et 40mm T-formet skær samt en kraftfuld DC jævnstrømsmotor med høj ydeevne. Derudover har maskinen et let og slankt design, og den er desuden støjsvag.Der medfølger desuden smøreolie, rensebørste samt 4 forskellige afstandskamme på 3, 6, 10 og 13 mm. Trimmeren har en 3 meter lang ledninger trådløs, og har en aktiv tid på op til 60 minutter, når den er fuldt opladet.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd El-artikler Barbering Trimmer og tilbehør Barbering El-artikler Hårtrimmer og tilbehør Skægtrimmer Personlig pleje Hårfjerning Trimmer Babyliss

Beskrivelse

En let, kompakt og effektiv præcisionstrimmer.

Denne trimmer er perfekt til at give en skarp og præcis trimning. Den er desuden super god at anvende til trimning af designs og detaljer i håret samt til trimning af bakkenbarter, nakkelinjen og skægget.

Trimmeren er udformet i rustfri stål og er udstyret med et 40mm T-formet skær samt en kraftfuld DC jævnstrømsmotor med høj ydeevne. Derudover har maskinen et let og slankt design, og den er desuden støjsvag.

Der medfølger desuden smøreolie, rensebørste samt 4 forskellige afstandskamme på 3, 6, 10 og 13 mm.

Trimmeren har en 3 meter lang ledninger trådløs, og har en aktiv tid på op til 60 minutter, når den er fuldt opladet.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Babyliss Pro EtchFX Trimmer - FX69E
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.