Babor Cleansing HY-ÖL

200 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar15%

Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 210,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Babor HY-ÖL er en renseolie der kan anvendes til alle hudtyper. Hydrofil renseolie indeholder rene naturlige olier. HY-ÖL er første fase i et to-fase rensesystem. Den giver en blid og effektiv afrensning af huden, og sørger for at holde huden frisk.  Babor HY-ÖL skal anvendes i forbindelse med den hudtypespecifikke Phytoactive, som der passer bedst til dig. Er utrolig effektiv og fjerner både olie og vandopløselige urenheder, uden at huden kommer til at føles stram efter brug.  Selvom renseserien er utrolig dybdegående er den samtidig også mild for huden. BABOR CLEANSING er til dig der ønsker at gøre det bedste for din hud, og få en smuk naturlig hud i balance.  Denne hydrofile renseolie er sammensat af rene planteolier fra soja, sesam, jordnødder og Quillaja-ekstrakt. Indeholder ikke konserveringsmidler, og passer til alle hydtyper.   Anvendelse:  Fordel Babor HY-ÖL, uden at fugte huden. Massér ind med cirkulære bevægelser. Fordel derefter den Phytoactive der passer til din hudtype, og massér ind oven i HY-ÖL. Skyl grundigt efter til din hud er helt ren, og afslut eventuelt med din yndlings serum eller creme.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Dufte Ansigtspleje Ansigtsrens Babor Cleansing Tilbud Fri fragt Babor 200 ml Rensende

Beskrivelse

Babor HY-ÖL er en renseolie der kan anvendes til alle hudtyper. Hydrofil renseolie indeholder rene naturlige olier.
HY-ÖL er første fase i et to-fase rensesystem. Den giver en blid og effektiv afrensning af huden, og sørger for at holde huden frisk.
 Babor HY-ÖL skal anvendes i forbindelse med den hudtypespecifikke Phytoactive, som der passer bedst til dig. Er utrolig effektiv og fjerner både olie og vandopløselige urenheder, uden at huden kommer til at føles stram efter brug.
 Selvom renseserien er utrolig dybdegående er den samtidig også mild for huden.
BABOR CLEANSING er til dig der ønsker at gøre det bedste for din hud, og få en smuk naturlig hud i balance.
 Denne hydrofile renseolie er sammensat af rene planteolier fra soja, sesam, jordnødder og Quillaja-ekstrakt.
Indeholder ikke konserveringsmidler, og passer til alle hydtyper.
 
Anvendelse:
 Fordel Babor HY-ÖL, uden at fugte huden. Massér ind med cirkulære bevægelser. Fordel derefter den Phytoactive der passer til din hudtype, og massér ind oven i HY-ÖL. Skyl grundigt efter til din hud er helt ren, og afslut eventuelt med din yndlings serum eller creme.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Babor Cleansing HY-ÖL
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.