Australian Gold Gentlemen - Tough Skin Instant Bronzer With ColorGuard Tattoo Technology

250 ml

19%

Din pris 289,00 kr Vejl. udsalgspris 359,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne bronzer fra Australian Gold er lavet specifikt til manden, der ønsker hurtig og nem kulør. Dette produkt specielt udviklet til den mandelige hudtype. Hovedingrediensen i denne effektive tanner er mælken fra kokosnødder. Denne ingrediens blødgøre huden og giver nyt liv således, at huden er mere modtagelig for farven. Dette giver et smukt og naturligt finish. CellActive Complex er en unik tilføjelse til dette produkt, der er fremstillet til at gøre den modstandsdygtig, mandlige hud mere modtagelig over for farven. Derudover tilføres en masse fugt således, at farven låses fast for et længerevarende resultat. Foruden at være et effektivt tanning-produkt, beskytter denne bronzer også dine tatoveringer mod solen og andre faktorer og modvirker blækken i at fade. Anvendelse Fordel et let lag over huden og lad tørre. Dette produkt er ikke vandtæt. Tip Undgå kontakt med hvidt stof umiddelbart efter brug.  
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Mænd Solpleje Selvbruner Hud- & Kropspleje Kropspleje Australian Gold 250 ml Beskyttende Fedtet hud Kombineret hud Moden hud Normal hud Pigmenteret hud Problematisk hud Sart hud/Sensitiv hud Tør hud Uren hud

Beskrivelse

Denne bronzer fra Australian Gold er lavet specifikt til manden, der ønsker hurtig og nem kulør. Dette produkt specielt udviklet til den mandelige hudtype.

Hovedingrediensen i denne effektive tanner er mælken fra kokosnødder. Denne ingrediens blødgøre huden og giver nyt liv således, at huden er mere modtagelig for farven. Dette giver et smukt og naturligt finish.

CellActive Complex er en unik tilføjelse til dette produkt, der er fremstillet til at gøre den modstandsdygtig, mandlige hud mere modtagelig over for farven. Derudover tilføres en masse fugt således, at farven låses fast for et længerevarende resultat.

Foruden at være et effektivt tanning-produkt, beskytter denne bronzer også dine tatoveringer mod solen og andre faktorer og modvirker blækken i at fade.

Anvendelse

Fordel et let lag over huden og lad tørre. Dette produkt er ikke vandtæt.

Tip

Undgå kontakt med hvidt stof umiddelbart efter brug.

 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Australian Gold Gentlemen - Tough Skin Instant Bronzer With ColorGuard Tattoo Technology
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord