Australian Gold Botanical Sunscreen Face Tinted SPF50 Mineral Lotion Non-Greasy

Din pris 239,00 kr Vejl. udsalgspris 279,00 kr
Status:På lager
Solcreme specielt designet til dig med ultroligt sensitiv hud, som har brug for den ultimative solbeskyttelse i ansigtet. Fri for olier og irriterende elementer, for at skåne huden så meget som muligt. Produktet indeholder en smule neutral farve, hvilket resulterer i en jævn hudtone. Falder problemfrit i et med huden og sørger samtidig for at fine linjer, rynker og ujævn farve i huden er mindre synlig. Mikrokugler i cremen sørger for at den tørrer hurtigt, og efterlader huden med et silkeblødt og naturligt finish. Indeholder kakadu blomme (den rigeste kilde på C-vitamin), eucalyptus, røde alger og E-vitamin. Disse ingredienser sørger for at beskytte, fugte og berolige huden, samt få huden til at se sund og frisk ud.  Hypoallergen, dermatologisk testet og børnelæge testet. Parfume-, paraben- og sulfat fri.  Anvendelse: Anvend ca 20 min før du går ud i solen. ca. 35 gram, til en almindelig voksen.  Du skal påføre et nyt lag efter ca 80 minutters badning eller hvis du har svedt. Påfør altid igen lige efter du har tørret dig med et håndklæde. Under alle omstændigheder påføres solcremen hver anden time, for at opnå den optimale beskyttelse.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Solbeskyttelse Solcreme Australian Gold 88 ml Beskyttende Med farve

Beskrivelse

Solcreme specielt designet til dig med ultroligt sensitiv hud, som har brug for den ultimative solbeskyttelse i ansigtet.

Fri for olier og irriterende elementer, for at skåne huden så meget som muligt.

Produktet indeholder en smule neutral farve, hvilket resulterer i en jævn hudtone. Falder problemfrit i et med huden og sørger samtidig for at fine linjer, rynker og ujævn farve i huden er mindre synlig.

Mikrokugler i cremen sørger for at den tørrer hurtigt, og efterlader huden med et silkeblødt og naturligt finish.

Indeholder kakadu blomme (den rigeste kilde på C-vitamin), eucalyptus, røde alger og E-vitamin. Disse ingredienser sørger for at beskytte, fugte og berolige huden, samt få huden til at se sund og frisk ud. 

Hypoallergen, dermatologisk testet og børnelæge testet.

Parfume-, paraben- og sulfat fri. 

Anvendelse:

Anvend ca 20 min før du går ud i solen. ca. 35 gram, til en almindelig voksen. 

Du skal påføre et nyt lag efter ca 80 minutters badning eller hvis du har svedt. Påfør altid igen lige efter du har tørret dig med et håndklæde.

Under alle omstændigheder påføres solcremen hver anden time, for at opnå den optimale beskyttelse.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration