Arganmer Hydrating Shampoo

229,00 kr
Status:På lager
En fugtgivende og beskyttende shampoo til tørt hår.Denne shampoo renser skånsomt dit hår, uden at virke udtørrende på hårets naturlige olier. Derudover tilfører shampooen masser af fugt og næring, så håret efterlades silkeblødt, sundt og glansfuldt.Shampooen er beriget med marokkansk argan olie, der hydrerer hvert enkelt hårstrå i dybden samt har en beskyttende effekt.Anvendelse:Påfør shampooen i vådt hår. Massér den godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam.Kan anvendes til alle hårtyper, men er særlig god til tørt eller kemisk/farvebehandlet hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Arganmer Skadet og slidt hår Tørt hår 500 ml Fugtgivende Nærende Plejende

Beskrivelse

En fugtgivende og beskyttende shampoo til tørt hår.

Denne shampoo renser skånsomt dit hår, uden at virke udtørrende på hårets naturlige olier. Derudover tilfører shampooen masser af fugt og næring, så håret efterlades silkeblødt, sundt og glansfuldt.

Shampooen er beriget med marokkansk argan olie, der hydrerer hvert enkelt hårstrå i dybden samt har en beskyttende effekt.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår. Massér den godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam.

Kan anvendes til alle hårtyper, men er særlig god til tørt eller kemisk/farvebehandlet hår.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration