Amika : Soulfood Nourishing Mask

250 ml

spar23%

Din pris 239,00 kr Vejl. udsalgspris 309,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En proteinrig og fugtgivende hårmaske, der giver intensiv næring og pleje. Masken fugter, plejer og styrker håret samt reparerer slidte spidser. Hårmasken genopbygger håret samt giver glans til håret. Masken er desuden farvebevarende. Hårmasken indeholder havtorn-ekstrakt, der er rig på vitaminer, som er fugt- og glansgivende til håret, samt efterlader håret med fornyet energi og glans. Masken er fri for parabener og sulfater. Anvendelse: Påfør en passende mængde hårmaske i nyvasket hår. Massér masken godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5-7 minutter. Skyl efter med varmt vand. Gentag gerne 2-3 gange om ugen. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende og blødgørende conditioner for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Amika Alle Hårtyper Farvet hår Normalt hår Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 250 ml Beskyttende Blødgørende Fugtgivende Glansgivende Mod skadet og slidt hår Nærende Parabenefri Plejende Reparerende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

En proteinrig og fugtgivende hårmaske, der giver intensiv næring og pleje.

Masken fugter, plejer og styrker håret samt reparerer slidte spidser. Hårmasken genopbygger håret samt giver glans til håret. Masken er desuden farvebevarende.

Hårmasken indeholder havtorn-ekstrakt, der er rig på vitaminer, som er fugt- og glansgivende til håret, samt efterlader håret med fornyet energi og glans.

Masken er fri for parabener og sulfater.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde hårmaske i nyvasket hår. Massér masken godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5-7 minutter. Skyl efter med varmt vand. Gentag gerne 2-3 gange om ugen. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende og blødgørende conditioner for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Amika: Soulfood Nourishing Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.