Amika : Blockade Heat Defense Serum

50 ml

20%

Din pris 215,00 kr Vejl. udsalgspris 269,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Et varmebeskyttede hårserum til brug under varmestyling.Dette serum beskytter og forsegler dine hårstrå, så de ikke tager skader af varmen fra din føntørrer, glattejern eller krøllejern. Serummet styrker og plejer håret, så det efterlades modstandsdygtigt med en blød, glansfuld og velplejet finish.Hårserummet er beriget med havtorn-olie, der plejer og nærer håret under styling, så tørt hår forvandles til blødt og krusfrit. Serummet er desuden fri for kunstige farvestoffer, sulfater, mineralske olier, ftalater og parabener.Anvendelse:Påfør serummet i nyvasket, fugtigt hår. Fordel et par dråber ud i hårets længder og spidser, og style det derefter med det stylingjern, du ønsker. Du kan efterfølgende afslutte med at fordele et par dråber serum i det tørre, færdigstylede hår for en glansfuld finish.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Varmebeskyttelse Hårserum Amika Alle Hårtyper 50 ml Beskyttende Fugtgivende Glansgivende Nærende Parabenefri Plejende Varmebeskyttende

Beskrivelse

Et varmebeskyttede hårserum til brug under varmestyling.

Dette serum beskytter og forsegler dine hårstrå, så de ikke tager skader af varmen fra din føntørrer, glattejern eller krøllejern. Serummet styrker og plejer håret, så det efterlades modstandsdygtigt med en blød, glansfuld og velplejet finish.

Hårserummet er beriget med havtorn-olie, der plejer og nærer håret under styling, så tørt hår forvandles til blødt og krusfrit. Serummet er desuden fri for kunstige farvestoffer, sulfater, mineralske olier, ftalater og parabener.

Anvendelse:

Påfør serummet i nyvasket, fugtigt hår. Fordel et par dråber ud i hårets længder og spidser, og style det derefter med det stylingjern, du ønsker.

Du kan efterfølgende afslutte med at fordele et par dråber serum i det tørre, færdigstylede hår for en glansfuld finish.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Amika: Blockade Heat Defense Serum
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord