American Crew Post Shave Cooling Lotion

150 ml

spar44%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 159,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En kølende og plejende aftershave til mænd.Denne aftershave lotion tilfører letvægts fugt og pleje til huden efter barbering, så den efterlades blød og beroliget. Derudover har cremen en kølende og lindrende virkning, der modvirker samt reducerer rødme.Aftershaven er beriget med et højt indhold af mineraler og antioxidanter, der beskytter huden imod miljømæssige påvirkninger. Plejende ingredienser tilfører fugt, så huden holdes hydreret og velplejet.Anvendelse:Påfør en passende mængde lotion på huden i ansigtet og på halsen. Lotionen kan anvendes umiddelbart efter barbering eller som en daglig ansigtscreme.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Mænd Barbering Barbering Aftershave Personlig pleje Hårfjerning American Crew 150 ml Kølende Beroligende Beskyttende Fugtgivende Nærende Plejende

Beskrivelse

En kølende og plejende aftershave til mænd.

Denne aftershave lotion tilfører letvægts fugt og pleje til huden efter barbering, så den efterlades blød og beroliget. Derudover har cremen en kølende og lindrende virkning, der modvirker samt reducerer rødme.

Aftershaven er beriget med et højt indhold af mineraler og antioxidanter, der beskytter huden imod miljømæssige påvirkninger. Plejende ingredienser tilfører fugt, så huden holdes hydreret og velplejet.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde lotion på huden i ansigtet og på halsen. Lotionen kan anvendes umiddelbart efter barbering eller som en daglig ansigtscreme.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:American Crew Post Shave Cooling Lotion
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.