Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo (U)

250 ml

spar27%

Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Alterna Caviar Seasilk Moisture Shampoo 250 ml til tørt hårAlterna Caviar Seasilk Moisture Shampoo er en daglig silkeagtig fugtighedscreme til håret. Den er sulfatfri, farvebeskyttende, renser mildt uden af belaste håret, og puster nyt liv til håret. Den genopbygger både bevægelsen og elasticiteten i håret ved at angribe aldringsprocessen med fokuseret præcision. Den er designet til at forhindre tørhed og at håret knækker, imens den hjælper med at minimere at hårfarven falmer.Brug den inden Alterna Caviar Seasilk Moisture Conditioner. Danmarks bedste shampoo og dermed vinder af Årets hårplejeprodukt i katagorien Hårplejeprodukt, salon/klinik 2008. Dommer skrev om produktet:"Uovertruffen. Eminent. I særklasse... Nærmest som en overfladebehandling hvor du fårstyling med i købet . Fra en hår-autoritet der sørger for, at der bliver flere gode hårdage endet år almindeligt byder på. Vil gøre en forskel for alle der prøver den".Alterna er banebrydende og skabt de fineste, luksuriøse hårplejemidler i verden.Den er UDEN parabener, sulfater, gluten, sodium cloride og phtalater.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Alterna Caviar Alterna Farvet hår Skadet og slidt hår Tørt hår 250 ml Beskyttende Fugtgivende Glansgivende Mod skadet og slidt hår Reparerende Sulfatfri Til farvet og behandlet hår Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Alterna Caviar Seasilk Moisture Shampoo 250 ml til tørt hår

Alterna Caviar Seasilk Moisture Shampoo er en daglig silkeagtig fugtighedscreme til håret.

Den er sulfatfri, farvebeskyttende, renser mildt uden af belaste håret, og puster nyt liv til håret. Den genopbygger både bevægelsen og elasticiteten i håret ved at angribe aldringsprocessen med fokuseret præcision.

Den er designet til at forhindre tørhed og at håret knækker, imens den hjælper med at minimere at hårfarven falmer.Brug den inden Alterna Caviar Seasilk Moisture Conditioner.

Danmarks bedste shampoo og dermed vinder af Årets hårplejeprodukt i katagorien Hårplejeprodukt, salon/klinik 2008. Dommer skrev om produktet:
"Uovertruffen. Eminent. I særklasse... Nærmest som en overfladebehandling hvor du får
styling med i købet . Fra en hår-autoritet der sørger for, at der bliver flere gode hårdage end
et år almindeligt byder på. Vil gøre en forskel for alle der prøver den".

Alterna er banebrydende og skabt de fineste, luksuriøse hårplejemidler i verden.

Den er UDEN parabener, sulfater, gluten, sodium cloride og phtalater.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.