Alterna Caviar Infinite Color Hold Shampoo

250 ml

spar27%

Din pris 239,00 kr Vejl. udsalgspris 329,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En beskyttende shampoo til farvebehandlet hår.Denne shampoo beskytter effektivt din hårfarve mod at blive trist og falme. Derudover beskytter den farven mod solens UV-stråler, så den forbliver levende og smuk.Shampooen er beriget med en eksklusiv dual capture teknologi, der holder din hårfarve intens og glansfuld i længst mulig tid.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebevarende balsam for et optimalt resultat.Denne shampoo er særlig velegnet til farvebehandlet hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Alterna Caviar Alterna Farvet hår 250 ml Beskyttende Glansgivende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

En beskyttende shampoo til farvebehandlet hår.

Denne shampoo beskytter effektivt din hårfarve mod at blive trist og falme. Derudover beskytter den farven mod solens UV-stråler, så den forbliver levende og smuk.

Shampooen er beriget med en eksklusiv dual capture teknologi, der holder din hårfarve intens og glansfuld i længst mulig tid.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebevarende balsam for et optimalt resultat.

Denne shampoo er særlig velegnet til farvebehandlet hår.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Alterna Caviar Infinite Color Hold Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.