Alterna Caviar Infinite Color Hold Conditioner

250 ml

spar21%

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 329,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne serie fra Alterna er skabt på en banebrydende teknologi som hedder Dual Capture Complex. Teknologien er bygget op omkring nogle fantastiske egenskaber og fordele, som dit hår vil elske. Virker UV-beskyttende, så din hårfarve hele tiden er maksimalt beskyttet. Indeholder anti-aging så dit hår opnår ekstra næring og pleje. Balsammen virker farvebeskyttende og farvebevarende, så du får det bedste ud af din hårfarve i længere tid. Indeholder olie fra hindbærblade og solsikkeolie, som er med til at give dit hår en fantastisk glans. Er perfekt til dig der farver hår, og som ønsker at vedligeholde og give den bedste pleje til hårstrået. Det er altid vigtigt at pleje håret, især når du farver det, da det godt kan virke slidende på håret. Med denne serie opnår du den perfekte blanding af Vitaminer og derved en masse antioxidanter. Indkapsler fugten i håret, så det ikke kruser op og bliver tørt. Kan anvendes til alle hårtyper som er farvet. Anvendelse: Fordel i nyvasket vådt hår, massér ind med fokus på længder og spidser hvis du har fint hår. Har du ekstra tykt eller kruset hår, fordeles produktet i hele håret. Lad virke et par minutter og skyl ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Alterna Caviar Alterna Farvet hår Tørt hår 250 ml Beskyttende Fugtgivende Glansgivende Parabenefri Sulfatfri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Denne serie fra Alterna er skabt på en banebrydende teknologi som hedder Dual Capture Complex. Teknologien er bygget op omkring nogle fantastiske egenskaber og fordele, som dit hår vil elske.

Virker UV-beskyttende, så din hårfarve hele tiden er maksimalt beskyttet. Indeholder anti-aging så dit hår opnår ekstra næring og pleje.

Balsammen virker farvebeskyttende og farvebevarende, så du får det bedste ud af din hårfarve i længere tid.

Indeholder olie fra hindbærblade og solsikkeolie, som er med til at give dit hår en fantastisk glans.

Er perfekt til dig der farver hår, og som ønsker at vedligeholde og give den bedste pleje til hårstrået.

Det er altid vigtigt at pleje håret, især når du farver det, da det godt kan virke slidende på håret. Med denne serie opnår du den perfekte blanding af Vitaminer og derved en masse antioxidanter.

Indkapsler fugten i håret, så det ikke kruser op og bliver tørt.

Kan anvendes til alle hårtyper som er farvet.

Anvendelse:

Fordel i nyvasket vådt hår, massér ind med fokus på længder og spidser hvis du har fint hår. Har du ekstra tykt eller kruset hår, fordeles produktet i hele håret. Lad virke et par minutter og skyl ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Alterna Caviar Infinite Color Hold Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.