Alterna Caviar Brunette Conditioner (U)

spar26%

final_price
Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr
Status:På lager
Alterna Caviar Brunette Conditioner 250mlAlterna Caviar Brunette Conditioner sikrer en flot intens farve i det brune hår. Indeholder enzymer der er designet til at genoplive og genskabe kedeligt og tørt brune hår. Plejer håret optimalt og gør det nemmere at rede ud.Den er perfekt til at bevare og genoplive brune nuancer, mens den modvirker uønsket rød / orange toner uden de skadelige kemikalier i almindelige produkter. Neutraliserer grønt / blåt skær uden at ændre skyggen af din hårfarve og efterlader håret med multidimensional glans og liv.Alle produkterne er sulfatfri og bygger på Alternas velkendte teknologi med Enzymetherapy, Color Hold og UVA/UVB beskyttelse.Seasilk giver optimal pleje og efterlader håret glansfuldt og velplejet.- Ingen parabener- Optimal plejeAnvendelse:Vask håret med Alterna Caviar Brunette shampoo og skyld grundigt. Masser conditioneren i vådt hår - især spidserne. Skyl grundigt. Alterna er banebrydende og skabt de fineste, luksuriøse hårplejemidler i verden.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Alterna Caviar Alterna Farvet hår 250 ml Beskyttende Sulfatfri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Alterna Caviar Brunette Conditioner 250ml

Alterna Caviar Brunette Conditioner sikrer en flot intens farve i det brune hår. Indeholder enzymer der er designet til at genoplive og genskabe kedeligt og tørt brune hår. Plejer håret optimalt og gør det nemmere at rede ud.

Den er perfekt til at bevare og genoplive brune nuancer, mens den modvirker uønsket rød / orange toner uden de skadelige kemikalier i almindelige produkter. Neutraliserer grønt / blåt skær uden at ændre skyggen af din hårfarve og efterlader håret med multidimensional glans og liv.

Alle produkterne er sulfatfri og bygger på Alternas velkendte teknologi med Enzymetherapy, Color Hold og UVA/UVB beskyttelse.
Seasilk giver optimal pleje og efterlader håret glansfuldt og velplejet.
- Ingen parabener
- Optimal pleje

Anvendelse:
Vask håret med Alterna Caviar Brunette shampoo og skyld grundigt. Masser conditioneren i vådt hår - især spidserne. Skyl grundigt.

Alterna er banebrydende og skabt de fineste, luksuriøse hårplejemidler i verden.
BEAUTYCOS - we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration