Alterna Caviar Blonde Brightening Mist (U)

100 ml

27%

Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Alterna Caviar Blonde Brightening Mist er en uundværlig spray til blondt hår.  Sprayen indeholder citron og honning for at skabe 3D effekt i forskellige blonde nuancer og få lyse reflekser til at fremstå tydeligere. Den giver intensiv glans og beskytter det blonde hår mod at blive gult og beskytter desuden håret mod UV-stråler. Kan anvendes til både naturligt blondt eller farvet/afbleget hår.  Anvendelse: Spray i tørt eller håndkædetørt hår, efterfulgt af varmebeskyttelse, tag en dag i solen eller anvend føntørre og evt fladjern for at booste effekten af produktet. Produktet vil i nogle hårtyper være i stand til at give et "sun-kissed" look og efterlade håret med en uimodståelig glans og en let lysning.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Alterna Caviar Alterna 100 ml Beskyttende

Beskrivelse

Alterna Caviar Blonde Brightening Mist er en uundværlig spray til blondt hår. 

Sprayen indeholder citron og honning for at skabe 3D effekt i forskellige blonde nuancer og få lyse reflekser til at fremstå tydeligere. Den giver intensiv glans og beskytter det blonde hår mod at blive gult og beskytter desuden håret mod UV-stråler. Kan anvendes til både naturligt blondt eller farvet/afbleget hår. 

Anvendelse:

Spray i tørt eller håndkædetørt hår, efterfulgt af varmebeskyttelse, tag en dag i solen eller anvend føntørre og evt fladjern for at booste effekten af produktet. Produktet vil i nogle hårtyper være i stand til at give et "sun-kissed" look og efterlade håret med en uimodståelig glans og en let lysning.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Alterna Caviar Blonde Brightening Mist (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord