Alterna Caviar Rapid Repair Spray

spar33%

final_price
Din pris 199,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr
Status:Ikke på lager
Alterna Caviar Anti Aging Rapid Repair Spray 125mlAlterna Caviar Rapid Repair Spray er en intensiv letvægtsspray, der genskaber hårets naturlige glans, styrke og elasticitet. Produktet mindsker tydelige tegn på ælde og er ideelt til tørt og kemisk behandlet hår. Alterna Caviar Rapid Repair Spray minimerer de synlige ældningstegn og giver lynhurtig styrke.Dens Age-Control Complex system indeholder en rig mængde af Omega-3 fedt syre, som er et plejende enzym, som hjælper med at beholde fugtniveauet i hårets rødder, hvilket hjælper med at øge proteinproduktionen i håret. Denne letvægtsspray med UV beskyttelse hjælper med at reducere skader forårsaget af miljøet, solen eller kemiske behandlinger. Sprayes i dit tørre hår og kan bruges flere gange om dagen for at genopfriske dit look.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårspray Alterna Caviar Alterna 125 ml Beskyttende Plejende

Beskrivelse

Alterna Caviar Anti Aging Rapid Repair Spray 125ml

Alterna Caviar Rapid Repair Spray er en intensiv letvægtsspray, der genskaber hårets naturlige glans, styrke og elasticitet. Produktet mindsker tydelige tegn på ælde og er ideelt til tørt og kemisk behandlet hår.

Alterna Caviar Rapid Repair Spray minimerer de synlige ældningstegn og giver lynhurtig styrke.

Dens Age-Control Complex system indeholder en rig mængde af Omega-3 fedt syre, som er et plejende enzym, som hjælper med at beholde fugtniveauet i hårets rødder, hvilket hjælper med at øge proteinproduktionen i håret.

Denne letvægtsspray med UV beskyttelse hjælper med at reducere skader forårsaget af miljøet, solen eller kemiske behandlinger.

Sprayes i dit tørre hår og kan bruges flere gange om dagen for at genopfriske dit look.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration