Alterna Bamboo Vibrant Color Shampoo

spar38%

final_price
Din pris 129,00 kr Vejl. udsalgspris 209,00 kr
Status:På lager
Farvebevarende shampoo med aktivt UV filter.Denne shampoo renser skånsomt dit hår uden at skade din smukke hårfarve.Shampooen er beriget med økologiske ingredienser, der renser og plejer dit hår. UVA og UVB beskyttelse sikrer, at din hårfarve ikke falmer men forbliver intens og glansfuld.Produktet er desuden fri for parabener, sulfater, phthalater, gluten, kunstige farvestoffer, mineral-olie og petrolatum.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebeskyttende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Alterna Bamboo Alterna Farvet hår 250 ml Beskyttende Parabenefri og organisk Sulfatfri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Farvebevarende shampoo med aktivt UV filter.

Denne shampoo renser skånsomt dit hår uden at skade din smukke hårfarve.

Shampooen er beriget med økologiske ingredienser, der renser og plejer dit hår. UVA og UVB beskyttelse sikrer, at din hårfarve ikke falmer men forbliver intens og glansfuld.

Produktet er desuden fri for parabener, sulfater, phthalater, gluten, kunstige farvestoffer, mineral-olie og petrolatum.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebeskyttende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration