Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Alterna Bamboo Kendi Oil Pure Treatment Oil (U)

50 ml

spar33%

Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 239,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Alterna Bamboo Kendi Oil Pure Treatment Oil 50 mlAlterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er den plejende olie i ren form og giver et stærkere, glattere og sundere hår.Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil aborberes i håret med det samme, eliminerer krus og tilfører håret essentielle næringsstoffer. Olien er glansgivende og farvebevarende, og velegnet til normalt/kraftigt hår.Anvendes olien til styling, tilføres en lille mængde olie til fugtigt hår og style som normalt.Anvendes olien som hårpleje, tilføres en rigelig mængde til tørt hår og lad det trække i 10 minutter før olien skylles ud. Dette gøres 1-2 gange om ugen for at opnå det bedste resultat.Olien indeholder hverken parabener, syntetisk farve, phthalater, paraffin, mineralske olier eller petrolatum. Den er bionedbrydelig og ikke testet på dyr.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårolie Alterna Bamboo Alterna 50 ml Parabenefri Plejende

Beskrivelse

Alterna Bamboo Kendi Oil Pure Treatment Oil 50 ml

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil er den plejende olie i ren form og giver et stærkere, glattere og sundere hår.

Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil aborberes i håret med det samme, eliminerer krus og tilfører håret essentielle næringsstoffer. Olien er glansgivende og farvebevarende, og velegnet til normalt/kraftigt hår.

Anvendes olien til styling, tilføres en lille mængde olie til fugtigt hår og style som normalt.

Anvendes olien som hårpleje, tilføres en rigelig mængde til tørt hår og lad det trække i 10 minutter før olien skylles ud. Dette gøres 1-2 gange om ugen for at opnå det bedste resultat.

Olien indeholder hverken parabener, syntetisk farve, phthalater, paraffin, mineralske olier eller petrolatum. Den er bionedbrydelig og ikke testet på dyr.

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Alterna Bamboo Kendi Oil Pure Treatment Oil (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.